2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

199 بازدید | 14 پست

خانوما هر کی مبخواد بیاد سرزنش کنه و نظر مخالف بده لطفا جواب نده من فقط برای درد و دل اومدم و شنبدن راه حل

خواهر شوهرم ۶ ساله که عروسشون هستم همیشه و هر زمان چه بچه نداشتم چه دوران بارداریم و چه الان که بچه دارم همیشه کاری کرده که غیر مستقیم بی حرمتی بوذه و جوری وقتی شوهرم هست رفتار کرده که انگار خیلی خوبه ولی همیشه با سیاست و موذی کری همه کاری میکنه منو حرص بده جوری که شوهرمم متوجه نشه یه مدت قهر بودن واقعا ارامش داشتم و تو قهرشون کلی پشت من نزد همسرم بدگویی کرده بوذ که ویسشو شنبدم خواستم جلوش در بیام شوهرم گفت ولش کن اهمیت نده ولی میخواستم حرف بزنم تا قبل اشتبشون که حداقل بفهمه حرفایی که زایده ذهن مریضشه اشتباهه و منم از رفتارایی که ۶ سال ازشون دیدم و سکوت کردم بگم که تو یه مهمونی خیلی اتفاقی خودم اشتیشون دادم و الان ولقعا پشیمونم چون حرفا تو دلم مونذ و میدونم تا نگم اروم نمیشم و هر باز میبینمشون تا چنذ روز حالم بده و بهم میریزم از رفتاراشون نمونه خیلی کوچیکش که شاید از نظر خیلیاتون بچه گانه و بی ارزش باشه ولی من چون ذات خواهر شوهرمو میشناسم حرص مبخورم من از اول کفتم بچه خواهر شوهرم منو رن دایی یا به اسم تنها صدا نکنه ولی خواهر شوهرم از اول که فهمید من دوست دارم خاله یا تینا جون بگه مخصوصا یادش داذ تینا یا زندایی صدام کنه که لج منو در بیاره حتی به شوهرم گفتم بازم به خواهرش تو دعوا کفت الان که اشتی کردن هم میبینم ذوباره رفتاراش همونه که حرصم در بیاد و اصلا با ابنکه من اشتیشون دادم سعی نکردن خودشوتو عوض کنن فقط همه رفتارا شده تظاهر نمیدونم که رفتاری باید نشون بدم خیلی اعصابم خورده

وقتی زندایی هستی چطور بهت بگه خاله خدایی دوس داری خودتو خواهر اون عجوزه بدونی😐ببین من دو تاشو دارم هردو رو نشوندم سر جاشون با هردو ام قطع رابطه کردیم راحت راحتم هیچیو تو دلت نذار که بعدش حرص بخوری

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤

بنظرم یه بار که دوباره با همچین رفتاری ازش مواجه شدی

بهش بگو که مشکلت بامن چیه؟! و چرا این رفتار هارو میکنی؟

و سر بحث باز میشه، حرفای دلتو بزن

دیگه باید از یه جایی این قضیه حل شه، بعدش اگه به دعوا ختم شد واسه همیشه از زندگیت حذفش کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا من خیلی دوس دارم بهم بکن زندایی😍خیلی خوبه که...اما حق داری...منم رابطه شوهرم با ابجیاش خیلی خوبه همش منم حرصم درمیاپ میگم کی بشه کمتر با هم باشن راحت شم ازشون خصوصا مادرشوهرم🥺ازمون کنده نمیشن

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹
وقتی زندایی هستی چطور بهت بگه خاله خدایی دوس داری خودتو خواهر اون عجوزه بدونی😐ببین من دو تاشو دارم ...

نه منم دوست ندارم فقط چون میدونم از لج من زندایی یادش مبده مبخوام خرفمو به کرسی بشونم وگرنه نه خودش نه بچش برام اهمیتی ندارن و بیشتر از این لجم میگیره شوهرم همش خطاب بع شوهر خواهرش به بچم میگه عمو صداش کن هزار باز گفتم وقتی خواهرت به من احترام نممیزاره چرا تو به شوهرش احترام میزاری از ابن کوش میشنوه از اون گوش در میکته بازم همون که بودن از همبنا حرص مبخورم

نه منم دوست ندارم فقط چون میدونم از لج من زندایی یادش مبده مبخوام خرفمو به کرسی بشونم وگرنه نه خودش ...

حرص نخور واکنشم نشون نده بدتر اذیتت کنه وقتی به اسم صدات میکنه قربون صدقه ش برو بگو اینقدر دوس دارم اسممو صدا میکنه تا اون بسوزه سیاست نداری بخدا

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤

به نظرم توام کم مقصر نیستی

اتفاق مهمی بینتون پیش نیومده و فقط داری لج میکنی

از همون جملت ک گفتی فقط میخوام حرفمو ب کرسی بنشونم مشخصه لجبازی

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

عزیزم شما که انقد مشکل داری باهاشون چرا میخوای خاله باشی، خاله بودن پر از حس خوب و صمیمیته، من که جز بچه خواهرم دوس ندارم خاله کسی باشم 🤭 اونام هرچی دوس دارن بگن! منم اوایل ازدواج غیرمستقیم گفتم دوس ندارم بهم بگن زندایی همه از دم زندایی صدام میکنن، منم برام اهمیت نداره وقتی یه بار گفتم نفهمیدن منم براشون دیگه ارزشی قایل نیستم، هرچی میخوان بگن منم در همون حد باهاشون صحبت میکنم، احساس میکنم غریبه‌ن برام! به همین سادگی سالی ماهی چند ساعته دیگه تحمل کن، مگه چندبار صدات میزنن 😅

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
به نظرم توام کم مقصر نیستی اتفاق مهمی بینتون پیش نیومده و فقط داری لج میکنی از همون جملت ک گفتی فق ...

اتفاقا چون خیلی بدیا دبدم همبنا برام گنده میشه وگرنه اکه از هر لحاظ خوب بودن فقط این تو دهنشون بود برام مهم نیود میگفتم عادت دارن دیگه اهمیت نمیدادم ولی چون میدونم از سر بدجنسیه حرص میخورم و حس لجبازی تو وجودم به وجود میاد

عزیزم شما که انقد مشکل داری باهاشون چرا میخوای خاله باشی، خاله بودن پر از حس خوب و صمیمیته، من که جز ...

منم واقعا برام مهم نیست مخصوصا تا قیل بچه نداشتنم اصلا اهمیت نمیدادم چی صدام میکنه ولی حالا که بچه دارم و شوهرم و خانوادش دارن به بچم یاد میدن که به شوهر عمه اش عمو بگه حرص میخورم چرا به اون احترام میزارن به من نه از همبنم ناراحتم وگرنه نه بچه خواهرشوهرم برام مهمه نه خودش ، به شوهرم خیلی کفتم چرا وقتی خواهرت به من احترام نمیزاره به شوهرش احترام میزاری فایده نداره بازم همونو میگه دیگه واقعا از رفتاراشون کفریم من در قبال ابن رفتارا دویت ندارم بچهم شوهر عمه اشو عمو صدا کنه

منم واقعا برام مهم نیست مخصوصا تا قیل بچه نداشتنم اصلا اهمیت نمیدادم چی صدام میکنه ولی حالا که بچه د ...

میدونم چی میگی، اما همیشه اون جوری که ما میخواییم نمیشه و فقط حرص خوردنش واسه ما میمونه و خدایی نکرده بیماری و سرطان و .. که از حرص برامون ایجاد شه.. اهمیت نده، بعدم بچه از پدر و مادرش یاد میگیره تو هرچی دوس داری به شوهرعمه بگن همونو تو خونه یادش بده، عکس نشونش بده بپرس این کیه اون کیه به عکس شوهر عمه رسیدی بگو اقای فلانی، یا اقا فلان! هرچی دوس داری بگه 😂 کلا ولی این چیزا مهم نیست ارامش خودت از همه چی مهمتره، تو ارامش داشته باشی همسرت و بچه‌ت و زندگیت تو ارامشن به خاطر یه لقب و اسم انقد خودتو اذیت نکن، روزگار همیشه بکسان نیست شاید یه جوری چرخید پسفردا اصلا ندیدینشون! شما مهاجرت کردید اونا رفتن جای دور یا هرچی!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
میدونم چی میگی، اما همیشه اون جوری که ما میخواییم نمیشه و فقط حرص خوردنش واسه ما میمونه و خدایی نکرد ...

مرسی عزیزززم از همدلیت ❤️❤️واقعا اگه یه جوری میشد از هم دور بودیم خیلی بهتر بود اینجوری هم احتراما همبشه سر جاشه 

من به هیچ وجه اجازه ندادم و نمیدو بچه هام غیر از خاله و عموی واقعیشون کسی رو حتی توو فامیل خاله و عمو صدا کنن ، کسی نسبتی داره که هیچ اگر نسبت نزدیک ندارم مثل دخترخاله و پسرخاله و دختردایی و پسردایی و ... خودم و همسرم خانم هارو با اسم جون و آقایونو با پسوند آقا صدا میکنن حتی مادرشوهرم یبار جلو جمع ۲۰ نفره فامیل همسرم به پسرم گفت فلانی عمو امیره بلند گفتم نه مامان جون امیر آقاست پسرم فقط دوتا عمو داره خدا نگهشون داره دیگه از اون به بعد کسی خودشو عمو خاله خطاب نمیکنه ، به غریبه ها و دوستان که اصلا اجازه نمیدهم خاله و عمو باشند ، اصلااالللا

من به هیچ وجه اجازه ندادم و نمیدو بچه هام غیر از خاله و عموی واقعیشون کسی رو حتی توو فامیل خاله و عم ...

منم همینم دوست ندارم مخصوصا عمو‌ رو دوست ندارم چون دختره به بقیه بگه منم باید همین کارو‌کنم یه بار برای همیشه میگم