2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 52 پست
سلام میگم که درد داره ارتودنسی؟؟؟ یا اینکه دردسرش زیاده؟

ببین یعنی هرکی ب من بگه درد نداره میگم تو... نخور😐یعنی من پارهههههه شدم ب معنای واقعی 

اون موقعی ک میزنه اصلااااا درد نداره ولی امان از شبش 

یعنی من تا ۳ صب خونه عربده میزدم از درد 

من هفته اول انقدر زیر چشمام درد میکرد گریه میکردم تمام زیر چشمم سیاه شده بود 

مشکل فک اینام ندارما یکم بین دندونام فاصله بود گفت حیفه کامپوزیت نکن دندونات خوبه

بعد مسکن نباید بخوری روند درمانو کند میکنه

من شبشو خوردم فردا ک زنه زنگ زد برا پیگیری گفتم مسکن خوردم دعوام کرد گفت نخور فقط استامینوفن کدئین 

ولی دیگ من انقد درد داشتم تا ۵ روز روزی دوتا میخوردم 

بعد کم کم عادی شد 

من شب دوم انقد درد داشتم میخواستم برم بگم ترخدا درش بیارید 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه اول راهی عزیزم مونده تا تغییر اساسی کنه البته بستگی ب سنت و مشکل دندونت هم داره ولی باید هفت خو ...

ببین من دندونای بالام هیچچچ مشکلی نداره فقط دندون نیشم از دندون بغلی یکم فاصله داره 

دندونای پایینم یکم کجه ولی زیاد مشخص نبود بیشتر بخاطر همون نیش ارتودنسی زدم 

این فیکس ک میزاره برای فک بالا هم هست؟یا فقط فک پایین 

من بیشتر برای بالا نگرانم 

ب من گفت ی ساله درش میاریم

براکت وقتی کنده میشه اصطلاحا میگن شسکته  از وسط نمیشکنه😁همون وقتی جدا میشه میگن براکت شکسته

تو شیراز دکتره بهترین بود ولی دستیارش انجام داد وقتیم رفتم بهشون گفتم دیگ جریمه نگرف 

تازه اول راهی عزیزم مونده تا تغییر اساسی کنه البته بستگی ب سنت و مشکل دندونت هم داره ولی باید هفت خو ...

بعد ی چیز دیگ 

این فیکسو ک میزاره بخوای نخ دندون اینا بکشی مشکلی نداره؟ب من گفت حتی اگه بین دندونات جا هم نداشت فشار بده نخ دندون باید بره تو 

سر این من اذیت شدم لثه هام درد گرفت یکم 

فیکس بزاره اصلا دندونت تکون نمیخوره؟

بعد این ک شنیدم فیکس فقط برای ۴ تا دندون جلوعه درسته؟

تو شیراز دکتره بهترین بود ولی دستیارش انجام داد وقتیم رفتم بهشون گفتم دیگ جریمه نگرف 

بنظرم ک برو بگو 

هر براکتی ک بشکنه روند درمان فکر کنم ۱ ۲ ماه طولانی تر میشه حیفه 

بنظرم ک برو بگو  هر براکتی ک بشکنه روند درمان فکر کنم ۱ ۲ ماه طولانی تر میشه حیفه

اره چن ماه عقب میفته ولی من مشکل خاصی نداشتم گف ی ساله درش میاریم من دوستامم پیش همین دکتر انجام دادن هیچ مشکلی هم نداشتن الانم دندوناشون خیلی خوب شده 

شما بعدش بلیچ هم میکنی

اره چن ماه عقب میفته ولی من مشکل خاصی نداشتم گف ی ساله درش میاریم من دوستامم پیش همین دکتر انجام داد ...

خب پس شاید برا جنس دندوناته 

بلیچ والا من شنیدم مینای دندون رو ضعیف میکنه 

فعلا دندونام زرد نشدن هفته ای دوبار سفید کننده و فلوراید میزنم(دهان شویه)

آخرش اگه ببینم زرد بشه خیلی بعد ک برداشت بلیچ میکنم 

اگه زرد نشد ک نکن ی لایه از مینای دندون میره

خب پس شاید برا جنس دندوناته  بلیچ والا من شنیدم مینای دندون رو ضعیف میکنه  فعلا دندون ...

من دندونام خیلی خوبه تا حالا ی بارم پر نشدن ن زرد نیستن سفید کننده امتحان نکردم مرسی

من دندونام خیلی خوبه تا حالا ی بارم پر نشدن ن زرد نیستن سفید کننده امتحان نکردم مرسی

منم ی دونه ترمیم داشتم 

ولی خب دردم میاد نگران میشم چون ی وقتایی مثلا ی دونش فقط تیر میکشه هی میترسم خراب شده باشه

وسواس گرفتم یکم اذیت میشه آدم سر این 

ب ا ارتودنسی هفته ای یکی دوبار سفید کننده بزنی خوبه پلاکای براکتو پاک میکنه اینم ب دکترت بگو ببین چی میگه

ب ا ارتودنسی هفته ای یکی دوبار سفید کننده بزنی خوبه پلاکای براکتو پاک میکنه اینم ب دکترت بگو ببین چی ...

باشه عزیزم این دفعه رفتم میگم مرسی فعلا نگران این براکتام طبیعی نیس

ببین من دندونای بالام هیچچچ مشکلی نداره فقط دندون نیشم از دندون بغلی یکم فاصله داره  دندونای پ ...

هم بالا هم پایین

کلا هر فکی ک ارتودنسی می‌کنی بعد ک تموم میشه باید فیکس بذاری ک تا یه مدت بمونه دندونات ب حالت قبلش برنگرده تازه فیکس هم ک برداشتی باید پلاک بذاری شبا تو دهنت