2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 52 پست
برا من دکتر  کی بود دکترت؟چقدر گرفت؟ ب نظرم برو مطب بگو این چ وضعشه 😐 براکت خیلی بترکونه تو ...

ن من دستیارش انجام داد دکتر میومد بالا سرش نظارت ۳۰ تومن شد ک قسطیه دکتر سخاوت شیراز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون ارتودنستی خوبه یا کامپوزیت؟

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉

راستی قیمت ارتودنستی که کردی چقدر شد؟

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉
ن من دستیارش انجام داد دکتر میومد بالا سرش نظارت ۳۰ تومن شد ک قسطیه دکتر سخاوت شیراز

هر براکتو چقدر میگیره برات عوض کنه؟

والا ب نظرم بد چسبونده برات براکت خیلی سفته نباید ب این راحتی بشکنه

سلام  هرکسی حرکت دندونش یحوره یکی سریع یکی کند یکی ۶ ماهه کاملا اکی میشه یکی مثل من بعده ۳ س ...

عزیزم شما دندونات نپوسیده؟

من دندونای پایینم میفهمم کامل جایگاهش تغییر کرده ولی بالایی اصلاااا تکون نخورده 

همش منتظرم اون ی تغییری کنه مشکلم بیشتر دندون بالاعه

تازه اول راهی عزیزم مونده تا تغییر اساسی کنه البته بستگی ب سنت و مشکل دندونت هم داره ولی باید هفت خوان رستم رو طی کنی من سال ۹۵ ارتودنسی انجام دادم الآنم دو سالی میشه ک برداشتم ولی هنوز فیکس پشت دندونامه

بنظرتون ارتودنستی خوبه یا کامپوزیت؟

بستگی ب دندونات داره 

من دیروز ک رفته بودم کش تعویض کنم دردم گرفت 

دوتا دندونای جلو 

خرگوشیام کامپوزیت بود ترسیدم بشکنه

ولی اگه دندونات کج نیست و فاصله کمی داره ب نظرم کامپوزیت 

من بهترین کاری ک برا خودم کردم همین بود خیلیم راضیم 

۳ ساله سالمه سالمه ولی خب دندون پایین من کج بود و بالا هم نیشم یکم از دندون بغلی فاصله داشت نمیشد ی دونه رو کامپوزیت کنم باید دندونامو می‌تراشید

اگه دندونات کج نیست صد در صد کامپوزیت

حتما برات خوب نچسبونده من چهار پنج سال رودندونام بود یکبار هم کنده نشدن

اره چون دستیارش انجام داد بعدم دستیاره همش با همکارش صحبت می‌کرد و می‌خندید دوستامم گفتن ما سه ساله کردیم ی بار نیفتاده برا همینم هیچ پولی برا براکت ازم نگرفت