2777
2789
عنوان

سردرگم شدم

66 بازدید | 7 پست

سلام 

احتیاج به همفکریتون دارم

الان 3 ماهه با یکی از دوستام خونه گرفتیم اجاره ای ؛ و همخونه شدیم

قرار بود همه چی نصف نصف باشه . از پول جلو تا خورد و خوراک

البته من یه ال ای دی و میزش رو آبگرمکن و ی چن تا خرد و ریز گرفتم  بقیه کل وسایل خونه از کوچیک تا بزرگ رو خودش داشت و نیازی نبود من بگیرم

حالا رفته قرار داد رو به نام خودش کرده ، و هرچن وقت یبار میگه اینجا خونمه 

میگه من نشستم فکر کردم تو مفت و مجانی نشستی اینجا بش اعتراض کردم که تو براچی این حرفو میزنی من دارم سهممو میدم بعد تو سرخود رفتی پول رهن خونه رو کامل دادی و ب من نگفتی سهممو بدم 

گفت اره راست میگی

حداقل کولر بخر

حالا دیشب بهم میگه من با دوس پسرم صیغه کردم .

بش گفتم چن وقته میگه یعنی چی چطوری ؟ گفتم تو مگه نمیگی صیغه پس چجور از آدابش خبر نداری 

گفت من فقط بله گفتم پسره خونده 

گفتم تو که صیغه بودی چرا به من گفتی بیام پیشت زندگی کنم و سهممو بدم 

من دارم جور شوهر تورو میکشم . به من چ ربطی داره 

گفت نه اون نمیاد پیشم فقط خواستم بگم ک بدونی

با خودم از دیشب دارم فکر میکنم برگردم خونه پدرم . به دردسر و بی آبروییش نمی ارزه 

استخاره میزنم میانه میاد

البته من گناه کار نمیدونم درست استخاره گرفتم یا نه 

شما چ پیشنهادی دارین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چکار کنم ؟ شما جای من بودین میموندین یا برمیگشتین خونه پدرتون

برگرد خونه ی پدرت 

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
بنظرت داره بهم دروغ میگه که من برگردم خونه بابام ؟ اگه برگردم زشت نیست ؟

زشت نیست اگ بخوای برگردی اگر میتونی و برگشتی بهشون بگو همخونه ایت چطور آدمیه اونام درکت میکنن 

این همخونه ایت انگار نرمال نیست از ی طرف کل رهنو خودش داده از اونورم میگ صیغه شدم بنظرم راهتو جدا کن ازش وسایلی ام خودت خریدی یا ببر یا به خودش بفروش بذار بمونن تو خونه

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
زشت نیست اگ بخوای برگردی اگر میتونی و برگشتی بهشون بگو همخونه ایت چطور آدمیه اونام درکت میکنن  ...

اره درست حدس زدی . 

نرمال نیست 

اخه از ی طرف از این رفتارا داره از ی طرف همش میگه تنهام نذار

اره درست حدس زدی .  نرمال نیست  اخه از ی طرف از این رفتارا داره از ی طرف همش میگه تنهام ...

چرت میگه برو پشت سرتم نگاه نکن