2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

307 بازدید | 32 پست

سلام دوست من بایه آقاپسری دوسته بعد پسره رفیقمو خیلی دوس داره.بعد اینا میخواستن باهم تصویری حرف بزنن که خواهره پسره لج کرده پسره رو تنها نذاشته گفته ازاتاق بیرون نمیرم بعد پسره به زور انداختتش بیرون ازاتاق.بعد که باهم تصویری حرفیدن خواهره پسره بلند داد زده گفته برینم تو دهن اون دختره.بعد رفیق منم شنیده این حرفو دلش شکسته بعد پسره قطع کرده رفته باخواهرش دعوا کرده.حتی خواهرشو مجبور کرده معذرت خواهی کنه از رفیق من.حالا رفیقم ناراحته کلا میخواد قیده پسره رو بزنه.پسره هم التماس میکنه میگه من نمیزارم بعدازازدواج ازگل نازکتربهت بگن.پسره خواهرشو مجبور کرده بود بیاد تصویری از رفیقم معذرت خواهی کنه بگه تکرار نمیشه.بعد رفیقم راضی نشده بود پسره هم همش التماس میکردوگریه.بعد رفیقم دوبار بلاکش کرد.پسره هم کفری شد.دیگه اونم خدافظی کرد.بعد رفیقم ازبلاکی درش اورد.پسره پیام داد گفت بلاکم کن نمیخوام انلاین بودنتو ببینم.رفیقمم گوش نکن لج کرد باهاش.اونم از لجش گذشته دوستمو سابقه ازدواجشو به روش زد.گفت هیچ کسی تورو نمیاد بگیره.خواهرم کاره خوبی کرده باهات بد حرف زده.بعد درهمین میون پسره میگفت بزار بگم اتیش بگیری.همونجور که دل منو اتیش زدی.تیکه تیکم کردی میخوام بسوزونمت.همش بی احترامی کرد.گفت اخلاقت گوهه و شوهرت بخاطره همین بهت خیانت کرده.میگفت من بخاطرت جلوی خانوادم وایسادم.هی میگفت بزار دلتو بشکنم راحتتر فراموشم کنی .میگفت هرچی گفتی کوتاه اومدم.بعدش پیاماش رفته رفته بوی پشیمونی میداد.گفت تو منو ببین چجوری سگ کردی من که اروم بودم ببین چیکارم کردی اینارو گفتم.باز دوباره گریه و زاری میکنه که رفیقم ترکش نکنه.ولی دل رفیقم ازش خیلی شکست بااون حرفاش.حالا دوستم واقعا نمیدونه چیکار کنه🥲

بنظرم همچین ادمی به درد ازدواج نمیخوره 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطه ای که حرمت بین دو نفر از بین بره دیگه به درد نمیخوره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

قطعا با یک بیمار و خانواده بیمارتر از خودش طرف هست. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

ساعت۹شب تو یه کیسه زباله بزرگ گره محکم بزنه بذاردش دم در.فقط همین

این روزها دغدغه و تمام تلاشم جبران تاخیر گفتار پسر کوچولومه میشه برام دعا کنید بزودی پسرم انقدر خوب و کامل و بامزه حرف بزنه و من از پرحرفیش دلم غنج بره اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن*آمین* بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا***اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...*نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته***در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت*خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن***خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناختهی مادری یاری کن* ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی*همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد*پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام*پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت*خدایا شکرت ***یک عضو قدیمی تعلیق شده...!

هر دوتا شون مقصر هستن در کل به درد هم نمی خورن 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

ببین صد درصد یعنی قطعی به درد ازدواج نمیخوره. از خواهر جونش معلومه که هیچ. هنوز هیچی نشده ازدواج قبلی ناموفق و اینکه شوهرش حق داشته طلاقش بده رو گفته یعنی اگه خرش از پل بگذره دیگه واویلاااا

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

اینجور که معلومه پسره وقتی عصبانی بشه منت تمام کارهای کرده و نکرده رو سر زنش میزاره و نقطه ضعف طرف و بروش میاره...  شوهر منم یه جورایی این اخلاقو داره خیلی سخته

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید