2777
2789
عنوان

چه دنیای عجیبی

122 بازدید | 9 پست

✍ *زلزله تقریبا" چند ثانیه احساس شد.* اما میلیون‌ها نفر به خیابان ریختند. نیمه‌برهنه، با دست‌خالی ، بدون سوئیچ ماشین، سند خانه، دسته چک و حتی مدارک شناسایی...

میلیون‌ها نفر همه آن چیزهایی که یک عمر برای داشتن‌شان جنگیدند، عرق ریختند یا خون دیگران را در شیشه کردند را بدون لحظه‌ای درنگ رها کردند و فقط جان ناقابل را برداشتند و به خیابان زدند...

میلیون‌ها زن طلاهای عزیزشان، چکمه‌هایی که روزها پاساژها را برای خریدن‌شان وجب کرده بودند، یخچالی که دوستش داشتند، دکوری که ده بار برای چه جور چیدنش با همسرشان جروبحث کرده بودند انگار مهمترین اتفاق زندگی است، غذایی که برای پختنش از صبح زحمت کشیده بودند... را از یاد بردند و گریختند.

میلیون ها نفر حتی یادشان رفت کی هستند؟ تا دقایقی پدر و مادر و همسر و فرزند و معشوقه از یادشان رفت. همه آن چیزهایی که یک روز با اطمینان می گفتند امکان نداره یه ثانیه از یادم بره!

هیچکس به فکر این نبود که فلان لباس مارک، فلان کفش گران قیمتش را با خودش بردارد. یا حتی مدرک تحصیلی و حکم انتصاب به عنوان مدیر فلان جای مهم ::

میلیون‌ها نفر فقط فرار کردند، از ترس فرو ریختن سقفی که برای خریدنش، برای اجاره کردنش، برای پرداخت قسط‌هایش روزها و شب‌ها زحمت کشیده بودند.... از ترس سقفی که بخشی از عمر و سلامتی شان را برای داشتنش حراج کرده بودند.

آن چند دقیقه محشر بود. میزان شجاعت آدم ها، میزان عشق و وفاداری‌شان به خانواده، میزان ادعاهایشان حداقل به خودشان و اطرافیان شان ثابت شد.

تلخ بود اما آن چند ثانیه را دوست دارم. برای اینکه هزاران بار در ذهنم با آن مواجه شده ام، اینکه تا دقیقه دیگر هیچ‌کدام‌مان ممکن است نباشیم. اینکه مرگ به اندازه زندگی واقعیت دارد.

درس عبرتی بود برای ما که عبرت نمی گیریم.

مایی که بعد از آرام شدن نسبی اوضاع دوباره همان موجودی می شویم که بودیم 🤔

این کاربری دست دو نفر است

من فیلم هاشو دیدم فقط برام سواله این چه کاری بود خدا کرد؟؟؟

واقعا دردناکه چرا خدا حاضره با بنده هاش این جوری کنه بچه ها همه زیر آوار😭

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

جان ناقابل نیس حاجی

خیلیم قابلداره مبارک صاحابش باشه😁

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فیلم هاشو دیدم فقط برام سواله این چه کاری بود خدا کرد؟؟؟ واقعا دردناکه چرا خدا حاضره با بنده هاش ...

منم خیلی ناراحت شدم ولیدخدا خودش بهتر میدونه ب عقل منو شما نیست بجاش میبرتشون یجا بهتر ازین دنیا 

شاید اگه مثلا اون بچه ای ک زیر آوار موند زنده میموند اتفاقات بدتری براش میوفتاد مثلاااا با سرطان و زجر میمرد یا یه چیز بدتر..ما ک از آیندشون خبر نداشتیم

ب هرحال...هرچی اون بالایی میدونه:(

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]

بچه ها شهر ما چندسال پیش یه زلزله زد وحشتناااااک منوتو هم نشونمون داد

خلاصه پس لرزه ها ادامه داش

یشب باز لرزید سحر بود شوهرم یکی از بچه هارو برداشت اومد سمت دخملی اونم برداشت(من وقتی میترسم قفل میکنم بقول خودمون پخت میشم 😂مثه منگلا نگاه میکنم) بعد دید ک نمیتونه با بچه ها منو هم برداره خودشو انداخت روم، فکر کرد اینجوری میتونه ازم محافظت کنه😢

خلاصه بعدش ک تموم شد و حواسمون اومد سرجامون انقده خندیدیم ک نگو(قلب منم اکلیلی شده بود🥺💟)

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
بچه ها شهر ما چندسال پیش یه زلزله زد وحشتناااااک منوتو هم نشونمون داد خلاصه پس لرزه ها ادامه داش ی ...

کرمانشاهی 

منم قفل میکنم شوهرم نباشه تکون نمیخورم 

این کاربری دست دو نفر است
کرمانشاهی

نه جنوبم

من اینقدر ترسوام اگه زلزله بیاد سریع فرار میکنم اون لحظه  فکرم کار نمیکنه کسی رو نجات بدم. ولی دیدم بعضیا تو شرایط سخت عاقلانه رفتار میکنن من از بس میترسم اصلا حواسم به دوروبرم نیست . اگه بچه داشتم فکر کنم یادم بره و بچه رو جا بزارم 😄