من تو ذهنم یه شیشه از اون جملات عاشقانه هست و تابلو اسکنی ها با اهنگ یا صدی خود ادم هست البته صدام رو خیلی موافق نیستم میگم اهنگ عاشقانه بگذارم نظرتون؟
من دیدم دختره توی خیابون دره صندوق ماشینشو و باز کرد ی عالمه بادکنک و کادو کیک گذاشتع بود بعد ی لباس قرمز بابا نوئلی پوشیده بود رفت از گردن پسره اویزون شد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
این تابلو هایی هست QRcodeمیزاری بعدش اسکن میکنن باگوشی صدای خود ادم یااهنگه پخش میشه بعد برای پس زمی ...
ندیدم ک 😕😕
از کجا خریدی ؟چ قیمتن ؟؟
میشه عکس بدی ازش ببینم
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫