2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 49 پست
عزیزم ان شاءالله مامان شدی برو از بده مطمئن باش مثبته😍 پیشاپیش مبارکه

وای ینی میشه خدایا

اگه بشه ی نذر بزرگ میدم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
نه نامنظمه ولی این بار امپول زدم دکتر گفت اگه باردار باشی جلو سقطو میگریره اگه نباشی پریود میشی

چ امپولی؟

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ینی میشه خدایا اگه بشه ی نذر بزرگ میدم

امضاتو بخون😍

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
عکسشو بده

گذاشتم عکسو ولی تو عکس کمرنگ تر از واقعیت میفته الان من قشنگ هاله رو میبینم

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
عکسشو میزاری

گذاشتم ولی تو عکس کمرنگ تر میفته نو واقعیت پررنگ تره یکم

امضاتو بخون😍

خدا خیرت بده الهی دلم یه جوریه

عکس بی بی چکمو گذاشتم نگاش میکنی؟فقط تو عگس کمرنگ تر افتاده یکم پررنگ تره

خدا خیرت بده الهی دلم یه جوریه عکس بی بی چکمو گذاشتم نگاش میکنی؟فقط تو عگس کمرنگ تر افتاده یکم پررن ...

همون اولش افتاد؟بنظر مثبته 

واسه من چندساعت بعدش که رفتم بندازمش دور دیدم افتاده تازه انقدر کمرنگ بود در حد توهم بود😂ولی واقعامثبت بود

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
همون اولش افتاد؟بنظر مثبته  واسه من چندساعت بعدش که رفتم بندازمش دور دیدم افتاده تازه انقدر کم ...

اپروز اره همون اولش افتاد.پریروزم‌افتاد ولی کمرنگ نر بود بعد از یکی دوساعت دیگه قشنگ واضح بود.خدا کوچولو تو حفظ کنه خیلی دلمو خوش کردی خدا خیرت بده.دعا کن برام

اپروز اره همون اولش افتاد.پریروزم‌افتاد ولی کمرنگ نر بود بعد از یکی دوساعت دیگه قشنگ واضح بود.خدا کو ...

مرسی عزیزم مامان شدنت پیشاپیش مبارک ازمایش دادی حتما تگم کن تو هم واسه حاجتم دعا کن عزیزم😘❤️