خانمای عزیز سلام ببخشید به کمکتون نیاز دارم پسرم کلاس چهارم خیلی پرخاشگری میکنه این روزا اصلا اعصاب نداره همش داد وفریاد میزنه داره روانی میشه چن روبدون صبحونه میره مدرسه میشه بگین چ سیاستی بکار ببرم تا شاید آروم بشه
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
یعنی زیاد با گوشی بازی نمیکنه چونکه اصلا خودش گوشی نداره فقط شاید ۲ ساعت با همون بازی بوبچی
سلام عزیزم حتما ببر پیش روان شناس یا مشاوره روان پزشک نبری که دارو اعصاب میده روان شناس از اساس مشکل و پیدا میکنه چون رفتار و احساسات رو میشناسه اما مشاوره باهاش حرف میزنه و به شماهم چند تا راهکار میده هر کدوم دوست داشتی ببر ولی از همین اول برو مشکلت درست و اصولی حل کن اینجوری هر کسی یک نظری میده و شما هم سردر گممیشی و ممکنه باعث شده حرمت شکسته بشه صبوری کن تا بری پیش یکی
سلام عزیزم حتما ببر پیش روان شناس یا مشاوره روان پزشک نبری که دارو اعصاب میده روان شناس از اساس مشکل ...
میترسم دارویی چیزی میده آخه نمیخوام از الان بهش داروی آرامبخش یا چیزی بدم
برید پیش روانشناس کودک تا بررسی بشه این نوع رفتارش برای چیه اونوقت با بازی درمانی درست میشه و یا اینکه چطور این مشکل رو درست کنید راهکار میدن عزیزم حتما حتما برید پیش روانشناس تخصصی کودک
الانم شروع تغییرات روحی و زوانی و جسمیش هست و ممکنه پرخاشگری و بی اشتهاییش برای اون باشه مثلا ممکنه با کسی بحثش شده بهم ریخته یا افکارش بهم ریختس گلم اینجا هر کسی براساس شرایط و جو خونه و بچه های خودش نظر میده و این وسط هم ممکنه یکی نظری بده و بره ولی روان شما رو درگیر کنه باعث بشه هزار فکر الکی کنی با بچت درگیر بشی خدایی نکرده رابطه مادرو پسریتون بهم بخوره دوباره مشکِاتت بیشتر کنه
برید پیش روانشناس کودک تا بررسی بشه این نوع رفتارش برای چیه اونوقت با بازی درمانی درست میشه و یا این ...
به نظرتون ممکنه از گوشی باشه چون ک خودش بازی پوبجی نمیدونم پوبجی در گوشیه باباش نصب کرده تقریبا ۲ ساعتی بازی میکنه یعنی ممکنه از خودش باشه
ببرش دکتر اگه نیاز داشته باشه بهتره که بش دارو بدید.
توی رفتارای خودتون هم تجدید نظر کنید سعی کنین عصبی نباشید.
میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
به نظرتون ممکنه از گوشی باشه چون ک خودش بازی پوبجی نمیدونم پوبجی در گوشیه باباش نصب کرده تقریبا ۲ سا ...
احتمالش هست عزیزم اتفاقا توی مهدکودک دخترم یه بار روانشناس کودک اومده بود خیلی عالی بود مواردی تعریف میکرد از بازیهای موبایلی حالا حتی همین بازیهای به ظاهر آروم مثل پو و ... که چه مشکلاتی ایجاد کرده فداتشم یکدفعه ولی ازش نگیر وقتش و با چیزای دیگه پر کن کاش میشد اینجا ویس بدم واست یه سری چیزارو بگم شاید کمکت کنه ، ایتا داری ؟ یا روبیکا یا ... ؟