2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 36 پست
بذار بمونه چرا زندگیو هم برای خودت هم شوهرت سخت میکنی؟ برو باشگاه اینا برای خودت دوست پیدا کن بعد بر ...

به اجازه ی من نیاز نداره .

کاریو که دوست داره انجام میده . منم تماشا می کنم مثل خیلی مشکلات سر به مهر دیگه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به خاطراینکه هرچندماه یکبارشوهرت بادوستاش میره بیرون زندگی وجوانیت ازدست رفته خوبه میگی مردخوبی هست اگه جای اون زنهایی بودی که شوهراشون هرشب بارفیقاشونن چکارمیکردی اینقدرناشکرنباش 

همبشع مقصر طرف مقابل نبست گاهی ما خودمون خودآزاری داریم و از کاه کوه می‌سازیم مثل الان شما 

شایدم یه کوهیه که چون نمیخوام جزییاتشو باز کنم کاه جلوه ش دادم 

یبارم شوهرم با دوستاش قرار گذاشتن برن بیرون دورهمی وناهار

خیلی خوشحال بود منم مخالفت نکردم

خلاصه دقیقا روز قبل از رفتنشون یکی از دوستاش گفت من متاهلم بدون خانومم جایی نمیرم وبهم خورد

دلم خنک شد

چون من بخاطر بچه ها ی حموم نمیتونستم برم ولی اون داشت میرفت تفریح😝😝

یبارم شوهرم با دوستاش قرار گذاشتن برن بیرون دورهمی وناهار خیلی خوشحال بود منم مخالفت نکردم خلاصه د ...

آره منم امیدوارم شب مجبور بشن برگردن 🤗🤗

به اجازه ی من نیاز نداره . کاریو که دوست داره انجام میده . منم تماشا می کنم مثل خیلی مشکلات سر به م ...

تفریحات جدیدی برای خودت پیدا کن زندگیو سخت نکن برای خودت

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا