2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 36 پست

دیشب از پسرم درس می پرسیدم دو پودمان با هم امتحان داره . غایب بوده .

گفتم ازش بپرس جواب منو نمیده . کتابو گرفت گفت بلدی بابا ؟ گفت آره 

گفت بگیر بخواب .

خودخواه و راحت طلبن مردها 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برای مردا نیاز که هراز چند گاهی اینجوری برن با دوستاشون

کیفیت رفتاریش بالا میره برای تو خونه

اتفاقا برگشت ازش استقبال کن

با دل و جون ازش بخواه تعریف کنه چکار کردین و خوش گذشت و اینها … بعد خوب گوش بده و عکسالعمل نشون بده که وای چه خوب چه عالی چه قشنگو…

بعد ناز کن براش و آروم و صدای کم نزدیکش باش بگو که نبودی خیلی خونه خالی بود بی تو نمیشه زندگی کرد دلتنگت بودم و …

ببین نتیجه چی میشه

بی خیال باش تا کامروا باشی
عزیزم برای مردا نیاز که هراز چند گاهی اینجوری برن با دوستاشون کیفیت رفتاریش بالا میره برای تو خونه ...

کاش بجای اینا می تونستم قهر کنم تا تنبیه بشه و کمتر بره .

اما نمیشه . پسرم دم در میاره

شما هم برنامه بچین. شما یه خانم توانمند هستی. بهش بگو فلان روز باید ببرم بیرون خوشگذرونی. به شوهرت ب ...

بهش گفته بودم یه شبم منو ببر بوشهر یا گناوه 

مخالفت کرد . 

چرا میخوای نره؟ ادما باید هر وقت خواستن با دوستاشون برن خوش بگذرونن . زندگی متاهلی به معنی قطع ارتباط نیست. خودتم کلی دوست پیدا کن صب تا شب برنامه بچین برای خودت  ولی همدیگ رو محدود نکنین

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
دیشب از پسرم درس می پرسیدم دو پودمان با هم امتحان داره . غایب بوده . گفتم ازش بپرس جواب منو نمیده . ...

از ۱۵ ساله درس میپرسی؟

باباش کار درست کرده

اگر امتحانشم بد بده دفعه بعد میخونه

با یه مشاوره نوجوان حتما صحبت کن حتما

بی خیال باش تا کامروا باشی
چرا میخوای نره؟ ادما باید هر وقت خواستن با دوستاشون برن خوش بگذرونن . زندگی متاهلی به معنی قطع ارتبا ...

تنها دوست من در این شهر خودشه 😭

با شب موندنش مشکل دارم . 

پیچیدگیهای بدی تو زندگیم هست که نمی تونم با کسی زیاد قاطی بشم 

😭😭😭😭

بهش گفته بودم یه شبم منو ببر بوشهر یا گناوه  مخالفت کرد .

چرا؟ شما پافشاری کن.چطور برای خودش اردو میزاره از شما دریغ می کنه. بعضی شهرها تور هست یک روزه البته باید بپرسی مطمئن باشه اونجا خودت دوست هم پیدا می کنی

از ۱۵ ساله درس میپرسی؟ باباش کار درست کرده اگر امتحانشم بد بده دفعه بعد میخونه با یه مشاوره نوجوا ...

دهمه . از کلاس اول با ریتالین درس می خونه .

زرنگه به لطف من . اگه ولش کنم همه را میفته چون نمی خونه .

تو کلاسشون فقط این سه چهار نفر درس می خونند . هنرستان فنیه

تنها دوست من در این شهر خودشه 😭 با شب موندنش مشکل دارم .  پیچیدگیهای بدی تو زندگیم هست که نم ...

بذار بمونه چرا زندگیو هم برای خودت هم شوهرت سخت میکنی؟ برو باشگاه اینا برای خودت دوست پیدا کن بعد برنامه بچینین برین تفریح

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
بذار بمونه چرا زندگیو هم برای خودت هم شوهرت سخت میکنی؟ برو باشگاه اینا برای خودت دوست پیدا کن بعد بر ...

استخر و کوه میرم . البته الان پام پیچ خورده و بناچار تفریحم کم شده خیلی