خانما صورتم خیلی لاغر شده البته خودمم لاغرم ولی استخونی بودن چهره خیلی اذیت میکنه چون روزی ۱۴ ساعت بیرون از خونه م واقعا وقت نمیکنم به خودم برسم میگم شاید از سیر غذا نخوردنه دلیلش میدونبد چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان یکی میگقت ماسک خاک رس وگلاب وگلیسیرین چاق میکنه منم ناامید بودم ولی گفتم انجام بدم ناباورانه بعددوروز دیدم صورتم خیلی بهترشده .یه چیزی میگم یه چیز میشنوید.شبا چندقطره گلیسیرین با ی قاشق گلاب قاطی کنید بزنید ب جای چروک وخالی بدن.خاک رس با اگلاب قاطی کنید هفته اط دوبار برای جوانسازی عالیه.نتیجه گرفتید برای روح عزیز رفته ام فاتحه بفرستید
تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمهزووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)
من تو اینستا دیدم یه خانمی میگفت پودر گین اپ با طعم وانیلی با شیر قاطی کنی بخوری سیب زمینی ابپز بخوری هروز صبحا ناشتا ژله بخوری برای پر شدن صورت خیلی خوبه