2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی

120 بازدید | 8 پست

دخترم چهار سالشه حدود دوماه سرماخورد اما الان بینی  هاش گرفته و شبا نمیتونه بخابه اسپری زدم دکتر بردم فایده نداشته کسی میدونه چیکارکنم خوب بشه

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

بوخور خیلی خوبه خیلی

من کرونا داشتم ریه درگیر داشتم میمردم ۴۵روز تب

ببین تو اب جوش اویشن بریز بجوشه بعد خودتم باهاش برو زیر پتو و نفس عمیق بکشید ۲ ۳ روزه خدب میشه روزی ۳ ۴ بار لنجام بدید

بوخور خیلی خوبه خیلی من کرونا داشتم ریه درگیر داشتم میمردم ۴۵روز تب ببین تو اب جوش اویشن بریز بجوش ...

فردا انجام میدم ایشالا خوب بشه 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشااللع گلم ی کتری بذار مداوم روی گازت با شعله کم بجوشه این چند وقت خونه مرطوب بشه بچه زودترخوب می ...

مرسی فدات شم

گلی دخترت چطور شد؟؟

عزیزم فعلاهمونطوره اسپری که دکتر سری قبل دادو زدم امروز فرصت نکردم اویشن را که گفتین انجام بدم ایشالا ازفردا حتما انجام میدم مرسی از پیگیریت ❤️❤️

فدات حتما انجام بده انشاالله زود زود خوب میشه

ان شالله عزیزم