2777
2789
بخدا.   اصلا انگار روحم زندع میشه همچین ب شوق میاماااا قمه و تفنگ دیدنی اینا.   باتوم دارم ...

گلم اشتباه نکن قشنگی اشیاه به چه دردت میخوره فقط برات دردسرن از شر شیطان دور شو از تو خونت ردشون کن برن روزی گرفتار زندان میشی که ارزش هیچی نداره از آزادیت لذت ببر کار دست خودت نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فحش بدی بهم داد ، منم جوابش رو دادم یک دفعه دیدم دیوانه شد از ماشینش اومد بیرون و بهم حمله کرد و هلم داد و منم کم نیاوردم و زدم تا مردم جدامون کردن ، خیلی پرو و بی ادب بود 

وسط خیابون نگه داشته میگه پیدا شو ، منم گفتم باید کنار نگه داری تا پیاده بشم اینججا خطرناکه که گفت برو پایین دیگه ....... منم جوابش رو دادم و اومدم بیرون که دیدم اومد پایین و ادامه ماجرا ، مگر من حرف بدی زدم که جوابش بد دهنی و توهین باشه ، احمق بیشعور، تازه وقتی جدامون کردن باز هم ول نمیکرد و فحش میداد