2777
2789

باید طبق روش هایی ک خودش گفته انجام بدی

قبلشم باید اب بخوری دو لیوان و اینکه قبل هر ساب ساب رفع انسداد باید گوش کنی

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....
باید طبق روش هایی ک خودش گفته انجام بدی قبلشم باید اب بخوری دو لیوان و اینکه قبل هر ساب ساب رفع انس ...

مرسی عزیزم. درمورد ساب رفع انسداد چیزی نگفته بودن اولین باره از شما شنیدم من ساب قدش رو گوش میدم و خیلی ذوق دارم که سریع تر به نتیجه برسم.

من هرشب قبل خواب که خونه ارومه شروع میکنم به گوش دادن و میزنم رو دور تکرار که اگر خوابم برد تو خواب هم گوش بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم. درمورد ساب رفع انسداد چیزی نگفته بودن اولین باره از شما شنیدم من ساب قدش رو گوش میدم و خ ...

اصلا نباید به نتیجه فک کنی ککککککه اصلااا نباید به این فک کنی که الان کی من نتیجه میگیرم و فلان فقط باید بهش باور داشته باشی ک میشه اینک ذوق داشته باشی و اینا نتیحه دیر میگیری

اره روش درست و داری انجام میدی

رفع انسداد هم برای از بین بردن شک اینکه میشه یا نمیشه ساب هس

میتونی بگوشی میتونی هم نگوشی

من گوش میکردم

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....
اصلا نباید به نتیجه فک کنی ککککککه اصلااا نباید به این فک کنی که الان کی من نتیجه میگیرم و فلان فقط ...

اهان خب خداروشکر پس روش درسته من میزارم رو دور تکرار تا صبح خوابمم ببره این ساب بیچاره واسه خودش بخونه و وقتی بیدارمم حتما جملات تاکیدی میگم.

اسفند 17ساله میشم

اها 

ادامه بده موفق باشی

من خودم ساب زیبایی گوش میکردم

یکیش تغییر رنگ جشم بود ک عسلی میشد ولی خب نتونستم ادامه بدم

ولی خب  روشنتر شده

اها  ادامه بده موفق باشی من خودم ساب زیبایی گوش میکردم یکیش تغییر رنگ جشم بود ک عسلی میشد ول ...

مرسی از کمکت عزیزم امیدوارم منم نتیجه خوبی بگیرم واقعا بهش نیاز دارم چون من والیبال هم کار میکنم و با اینکه بازیم خوبه ولی قد کوتاهم یکسری موقعیت هارو ازم میگیره و کلا هم دوست دارم قدم بلندتر باشه.

الان ۱۵۲ هستم و میخوام بین ۱۶۵ تا ۱۷۰ بشم

اها  ادامه بده موفق باشی من خودم ساب زیبایی گوش میکردم یکیش تغییر رنگ جشم بود ک عسلی میشد ول ...

آممم ببخشید یک سوال در چی در روز بیشتر گوش بدی زودتر نتیجه میگیری و اینکه تو خواب گوش بدی مشکلی نداره درسته؟

آممم ببخشید یک سوال در چی در روز بیشتر گوش بدی زودتر نتیجه میگیری و اینکه تو خواب گوش بدی مشکلی ندار ...

ببین مثلا خودش گفته چن بار باید گوش کنی

کلااا تو باید توی ارامش گوش کنی موقعه ای ک میخوای بخوابی. چون بعد از اینکه میخوابی خوآگاهت هنه ی اون کلمات رو توی مغزت تمرار میکنه

من حتی خودمم حس میکردم

ببین مثلا خودش گفته چن بار باید گوش کنی کلااا تو باید توی ارامش گوش کنی موقعه ای ک میخوای بخوابی. چ ...

اره منم حس میکنم تا گوش میدم انگار پاهام درد میگیره یه حس خاصی داره...

اره منم حس میکنم تا گوش میدم انگار پاهام درد میگیره یه حس خاصی داره...

اره . یعنی داره اوکی میشه

ولی اصلاااا توجه نکن

مثلا اگر ساب زیبایی گوش کنی نباید مثلا یک هفته بری جلو اینه و اینجور چیزا

اهان خب خداروشکر پس روش درسته من میزارم رو دور تکرار تا صبح خوابمم ببره این ساب بیچاره واسه خودش بخو ...

خیلی کار خطرناکی میکنی 

ساب بیشتر از یساعت نباید گوش داد دیگه تاصبح؟؟؟

و ساب های تغییر فیزیکی نگیزید باعث شکست دی ان ای و سرطان میشه😑😑😑😐

ساب ها حاوی پیام های پنهانه ک فقط ناخودآگاه میفهمتش پس خیلی خطرناکه و نباید از هر کسی ساب بگیریم و هر سابی رو گوش کنیم . در ضمن حین گوش دادن به ساب باید حس کنیم اون تغییری که مدنظرمونه همین لحظه در حال رخ دادنه یعنی باید هم تجسمش کنیم هم واقعا احساسش کنیم که همین لحظه داره این اتفاق میفته بعدشم هیدراته باشید و هر ساب رو کمتر از دو تا دو ساعت در روز گوش ندید چون اصولا کمتر از این جواب نمیده