2821
2789
خیلی چاق شدم واقعا جلو اشتهام نمتونم‌بگیرم خسته شدم از ای چاقی آرزو یه لباس قشنگ‌پوشیدن ویه اندام قش ...

من پارسال قبل عید ۱۲ کیلو کم کردم بازم رعایت نکردم الان دوباره خیلی چاق شدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه چندروز نیست میخورم منی ک اخرین بار دبستان مریض شده بودم ی سرماخوردگی معلوم نیست چیه درد بی درمون ...

نفهمیدم چند روزه میخوری؟

اگر در توانت هست اناوار بگیر بجا اینا 

کلا کورتون ها برای درمان روماتیسم و التهابات شدید هست نه برا چاق شدن که اونم درمان نمیکنه کاری می‌کنه ک سیستم ایمنی بدن کار نکنه 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

میگم عزیزم ی سوال لاغری بدون بازگشت برنامه هم داشتی

همین محصولات بیز رو از یه پیج گرفتم خودش مشاوره و رژیم هم میداد تا موقعی که رعایت میکردم وزنم واقعا ثابت بود ولی دوباره خودم رعایت نکردم

نزدیک ی هفته یکم چاق شدم ولی بدنم رو ضعیف کرده خیلی دگزا

مصرف نشه بهتره خودکشیه

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز