2777
2789
عنوان

شوهرم کم داره

591 بازدید | 15 پست

همش فکر میکنه من دشمنشم 

میخاد تلافی کنه یکار کنه سختی بکشم 

واقعا دیونسسسس

امشب بحثمون شد میدونه از بی محلی خیلی بدم میاد گفت از این به بعد بهت بی محلی میکنم 😐منم گفتم چایی که سرد بشه میریزمش دور و تمام 

میدونم منم تند گفتم ولی حقش بود فکر نکنه خبریه 

این مثالش بودااااا کلن منو دشمن خودش میبینه تو همه موارد 

خسته شدم فقط یه همدم و یه زندگی نرمال خاستم که نشد 😤

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوب گفتی بعدشم نقطه ضعفت رو فهمیده اونجوری میخاد 

اذیتت کنه تو بحثا

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
مردها گاهی فکر میکنن باید لج کنن با آدم  تو باهاش لج نکن تا ضایع بشه همیشه جواب های هوی نیست ...

بخدا تا من خوب باشم خوبه تا کنار بیام خوبه تا یه لحظه قافل بشم یا ازش توقعی داشته باشم زندگیمونو خراب میکنه بلد نیست یبارم اون درست کنه تموم کنه بحثا رو

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

سعی کن محبتتو ابراز علاقتو بیشتر کنی 

بیشتز نشون بدی ک واست مهمه شوهر منم همین بود چون لج میکردم باهاش چیزی میشد اتفاقی میفتاد ریکشن نشون نمیدادم یا اون ا ی اتفاق خوشحال میشد حرف میزد پیگیر حرفش نمیشدم زیاد تعریف نمیکردم ازش الان یکم تغیر دادم اخلاقمو خوبشدع

منم یه آدمی بود انگار پدرشو من کشتم😐با اینکه باهاش مهربون بودم😑 چرااا؟

دقیقا شوهر منم انگار ارث باباشو بالا کشیدم عوضی خیلی سختمه باز خوبه تو شوهرت نبوده تونستی جدا بشی

بخدا تا من خوب باشم خوبه تا کنار بیام خوبه تا یه لحظه قافل بشم یا ازش توقعی داشته باشم زندگیمونو خرا ...

کم کم یادش بده شوهر منم لج میکنه گاهی وسطش که داره لج میکنه میزنم زیر گریه یا خودمو ناراحت میگیرم ضایع میشه میفته به غلط کردن خخخخ

کم کم یادش بده شوهر منم لج میکنه گاهی وسطش که داره لج میکنه میزنم زیر گریه یا خودمو ناراحت میگیرم ضا ...

من حتی گریه هامم ازش قایم میکنم بدم میاد غرورمو بکشم برا این بشرررر زبون نفهم

غرور چیه تو زندگی زناشویی بیخیال بابا بذار تورو از خودش بدونه  کم کم درست شه

یه تایم خیلی خودمو کوچیک کردم براش پروتر شد منم فهمیدم همون غرور بهتر برای این ادم