2777
2789
عنوان

چرا یادش میفتم

116 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها با اینکه حدودا ۸ ماهه ازش دل کندم ولی تمیدونم چرا یدفه اتفاقاتی ک افتاد یادم میاد حتی بازیگر نقش آراز توی فیلم برادر حانو میبینم یادش میفتم ب نظرتون چرا 

طرف نوه ی عممه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعیه دل نکندی مغز کندی ازش دل هیچ وقت یادش نمیره من هنوزم بعد ۶ سال به یادش میفتم با این که طرف هف ...

رفتیم مشهد با خانواده هامون در اتاقشونو زدم درو باز کرد ۵ دقیقه توی چشمام نگا کرد اتگار یادش افتاد خانوادش نباید بفهمن رفت کنار دیکه ام درو باز نمیکرد

علت جدا شدنتون چی بود 

یه شب جواب پیاممو نداد راویمون بهم‌گفت از گردهی ک باهاش زدی بو بیون بخوادت خودش میاد ۷ ماه بهش چیام ندادم بعدا دوباره پیام دادم ب راوی گفته بود چرا رفت

جالبیش اینه راوی برگشته ب من میگه مگه بچه بازیه هی میری و میای

[QUOTE=273307210]چتد روز پیش رفتیم خونشون با خانوادم ماشینش بود،کفش هاش بود حتی صدتی سرفشم شنیدم ولی از اتاق نیومد بی ...[/QUOTE

نزدیکم یکیو دیدم پسره اینجوری ۳ ماه ول کرد رفت باز خودش برگشت بدون هیچ دلیلی مثل شما بدون دعوا و بحث

ولی خب بعد ۸ سال تلاش زیاد باز نتونس دختررو بگیره،واقعا عاشقش بود یک سال بعد ازدواج دختره واسش زن گرفتن بازم میگفت نذاشتن من به کسی که میخواستم برسم

[QUOTE=273307210]چتد روز پیش رفتیم خونشون با خانوادم ماشینش بود،کفش هاش بود حتی صدتی سرفشم شنیدم ولی ...

این اقا توی همون مشهد یواشکی خیلی نگام‌میکرد اما یعنی وانمود میکرد دیکه براش مهم نیستم

این اقا توی همون مشهد یواشکی خیلی نگام‌میکرد اما یعنی وانمود میکرد دیکه براش مهم نیستم

میخوام بگم گاهی وقتا از سر غرور و لجبازیه این جدا شدنا،من به چشم خودم دیدم طرف چقد دیوونه یه دختر بود ولی خب شبیه شما چن ماه ول کرد سر غرور و این چیزا