2777
2789
عنوان

بیاین غیبت کنیم😜😜

659 بازدید | 62 پست

بگید

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

غیبت کی اخه😐

عمم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
هیچوقت غیبت نمیکنم دیگ حتی بشوخی

اخ اخ  اره ب خدا  کاش عادت کنیم ب این کار 

همش دردسر میشه لامصب😅😅 

همینه خدا گفته حرامه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
خسته شدم از بس مثل روانی هاااااا الکی نگران زلزله ن این نینی سایتی ها  خدا بخواد بکشتون یه شها ...

من نمیخام بمیرم

اعصاب ندارم😭

چرووووو

اخ اخ  اره ب خدا  کاش عادت کنیم ب این کار  همش دردسر میشه لامصب😅😅  همینه خدا ...

حالا همه مسلمون شدن

من چند شب پیش تولد همسر جانو تبریک گفتم تواینستا تا دیروز که جنگ بود چون مادرش باهاش قهره دیده ناراحت شده   

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز