2777
2789
عنوان

پوشک مارک خوبه چی بگیرم نم نزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 55 پست
کیفیتش واقعا عالیه اگر با مای بیبی مقایسه کنین میتونم بگم بهتر از مای بیبی هست

دخترم به مای بی‌بی حساسیت داشت بی‌بی کینگ هم حساسیتداشت فقط مولفیکس میگیرم که اونم گرونه ایندفعه هانیز میگیرم امیدوارم حساسیت نداشته باشه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

من مای بیبی پول اپ گرفتم اصلا بیرون نمیزنه  نم پس نمیده  خیلی دیر عوضش میکنی به نظرم

زود عوض میکنم . عزیزم وقتی پی پی میکنه تا میام بازش کنم میبینم نم زده به لباسش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قیمتشبا نی بی بی تقریبا یکی درمیاد مای بی بی ۳۲ تایی رو میخرم‌۱۵۰  تازه سایز ۴ پلاسه  ب ...

اره سایز پنج مولفیکس ۲۸ تایی ۱۴۰

۳۴ تایی ۱۷۰

۵۰ تایی ۲۵۰

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
دخترم به مای بی‌بی حساسیت داشت بی‌بی کینگ هم حساسیتداشت فقط مولفیکس میگیرم که اونم گرونه ایندفعه هان ...

امیدوارم عزیزم. من واقعا از کیفیتش راضی ام . 🌹

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
زود عوض میکنم . عزیزم وقتی پی پی میکنه تا میام بازش کنم میبینم نم زده به لباسش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچت نفخ داره؟

با شدت و سر و صدا پی پی میکنه؟

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...