2777
2789
عنوان

پوشک مارک خوبه چی بگیرم نم نزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 55 پست

شاید سایزش بزرگ یا کوچیکه براش 

من کلا واسش مای بی بی میبستم اگه دیر عوض میکردم گااااهی از رو شکم نم میداد.اگه بچت پسره وقتی میخوای ببندیش سر التش رو بده پایین بعد پوشکو ببند

بارلی و یکی دوتا مارک دیگه گرفتم اما چون انحنا ندارن حس کردم پای بچه باز میمونه ممکنه بعدا پاهاش بد فرم بشه 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مای بی بی پنبش کمه وتخت وفشردست ولی مولفیکس نرمه وپنبه دارتره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

فقط مولفیکس بگیر گرونه ولی ارزش داره... من هم بچه اولم هم بجه دوم مولفیکس سایز ۵ ۵۰ تایی ۲۵۰ تومن

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
فقط مولفیکس بگیر گرونه ولی ارزش داره... من هم بچه اولم هم بجه دوم مولفیکس سایز ۵ ۵۰ تایی ۲۵۰ تومن

قیمتش با مای بی بی تقریبا یکی درمیاد

مای بی بی ۳۲ تایی رو میخرم‌۱۵۰ 

تازه سایز ۴ پلاسه 

بالاتر میره تعداد میاد پایین 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

سه ساعت به سه ساعت عوض میکنم پی پی بچه نم میزنه 

این بار زودتر عوض کن شاید درست شد من خودم دوساعت یه بار عوض میکنم بچم یه ساله هست 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!