دوستان،شوهر من شدیدا علاقه پیدا کرده به بازی مافیا که خودشون گروه دارن مختلطم هست تو کافه بازی میکنن که اعضا تغییر هم میکنه هفته ای ۲ روز حدودا میره تا ساعت ۲ شب،شما باشین عادی برخورد میکنین؟حدود یک ساله که هیچی نگفتم کلا دوست ندارم محدودش کنم ولی دیگه دوست ندارم بره
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزم خدا کنه پست منو ببینین شما دخترتون با چی لوزش خوب شد ک عمل دیگه نخواست ؟؟ بم س سالشه گفتن عمل کنه
یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...
عزیزم خدا کنه پست منو ببینین شما دخترتون با چی لوزش خوب شد ک عمل دیگه نخواست ؟؟ بم س سالشه گفتن عمل ...
سلام عزیزم،خود به خود خوب شد یعنی به اون حد عمل نرسید،با اینکه خودم حس میکردم حتما باید عمل شه چون تو خواب از دهنش کف هم میومد ولی دکتر بعد عکسبرداری گفت در حد عمل نیست خودش خوب میشه،بعد یه مدت هم واقعا علائمش از بین رفت
سلام عزیزم،خود به خود خوب شد یعنی به اون حد عمل نرسید،با اینکه خودم حس میکردم حتما باید عمل شه چون ت ...
ممنون عزیزم ک جوتب دادی پسر من الان حدود ۳ سال و خورده ایه چند وقته خیلی مریص میشه و خر خر داره حتی تو روزم ی دکتر گفت عمل میترسمم ببرم سنش کمه از اونطرف میگن عمل ساده ایه عمل کن بره از اونور خودم میترسم بره زیر تیغ
یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...
خواهش میکنم گلم،دو تا دکتر دیگه هم نشون بده ببین چی میگن،راستی عکسبرداری کرد و این حرفو زد؟
عزیزم لوزه سومشو گفت برمیداره اصلیاش بمونه از عکس گفت