2821
2789
ببین عزیزم من خانوادم وضع ما ایشون خوب نبود جاریهام توپ بهم میگفتن پیش اونا خوب رفتار کن ما آبرو دار ...

اوه مای گاد😂😂پس خدا رو شکر کن گلم😍

متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠

شما که اصلا ازدواج نکردی😉😉

یعنی جاری اش نیس؟؟

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندبار معذرت خواهی کنم سلیطه؟؟؟حالا ک اینجوری شد اصلا خوب کردم عکستم بخوام میزارم...خودت بهترمیدونی ...

خانم اجازه این منو دعوا میکنه😭😭😭

@ نی_نی_سایت

میرسم به تو هر جوری که هست💚تیکر بارداری نیست،تیکر برای قشنگ ترین روز زندگیمه❤️ممنون میشم اگه دوست داشتین  یه صلوات برای روز دوم اردیبهشت 1402 مهمونم کنید🌱
چندبار معذرت خواهی کنم سلیطه؟؟؟حالا ک اینجوری شد اصلا خوب کردم عکستم بخوام میزارم...خودت بهترمیدونی ...

خودت با ودو اکانت داری پیام میدی درگیری ک 🤣🤣🤣🤣🤣

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
شما که اصلا ازدواج نکردی😉😉

ولی شوهرم که بشه برادر شچهر اسی ازدواج کرده ک

میرسم به تو هر جوری که هست💚تیکر بارداری نیست،تیکر برای قشنگ ترین روز زندگیمه❤️ممنون میشم اگه دوست داشتین  یه صلوات برای روز دوم اردیبهشت 1402 مهمونم کنید🌱
ن جهت  سرکار گذاشتنه ملته اینا فکر کردن نینی سلیتیا همه شاخ دارن

معلوم بود سرکاریه،میخواستم دور هم بخندیم قصد توهین ک نداشتم

خودت با ودو اکانت داری پیام میدی درگیری ک 🤣🤣🤣🤣🤣

ن من یکی دیگ☹️گفتم مسخره بازی دربیاریم

ن من یکی دیگ☹️گفتم مسخره بازی دربیاریم

چطور اوت خانم متوجه نشدشما جاریش نیسی

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 
چطور اوت خانم متوجه نشدشما جاریش نیسی

فعمید بنده خدا اونم الکی داشت جوابمو میداد

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز