2821
2789
عزززیزم شما جاریش هسی؟

اره قبلا آمارشو دراوردم،میشناسم حساب نی نی سایتشو...فقط الان توی شوکم

میرسم به تو هر جوری که هست💚تیکر بارداری نیست،تیکر برای قشنگ ترین روز زندگیمه❤️ممنون میشم اگه دوست داشتین  یه صلوات برای روز دوم اردیبهشت 1402 مهمونم کنید🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه بخندی😂😂😂 البته اگه اشتباه ریپلای نکرده باشی

ن باخودتم😂😂

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 
گلم ما ک شمارو نمیشناسیم بینی ات هم ندیدیم منم اصلا حرف بینی ات رو نزدم میتونی تو تاپیک ها بخونی

ولی کار جاریم واقعا بده،مسخره کردن دماغ من گناه کبیرست

میرسم به تو هر جوری که هست💚تیکر بارداری نیست،تیکر برای قشنگ ترین روز زندگیمه❤️ممنون میشم اگه دوست داشتین  یه صلوات برای روز دوم اردیبهشت 1402 مهمونم کنید🌱
باشه بابا خوب نقش بازی کردی بکش بیرون 😂😂😂

نمیخام🥺

خدا کنه ولی اگ طرف پولدار باشه با پول میخرشون ب قول معروف نو ک میاد ب بازار کهنه میشه دل آزار

ببین عزیزم من خانوادم وضع ما ایشون خوب نبود جاریهام توپ بهم میگفتن پیش اونا خوب رفتار کن ما آبرو داریم

من جاری بزرگم بعد الان با اون عروسا قطع رابطن فقط من باهمه هستم مادر شوهرم میگه او خانواده گاوش... اون خواهر جندش... 🤣🤣

بله درست عرض مینمایید 

😂😂😂😂

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 
ولی کار جاریم واقعا بده،مسخره کردن دماغ من گناه کبیرست

چندبار معذرت خواهی کنم سلیطه؟؟؟حالا ک اینجوری شد اصلا خوب کردم عکستم بخوام میزارم...خودت بهترمیدونی مادرشوهر خواهرای شوهر حتی شوهرت طرف منن

عزیزم متوجه منظورت نشدم چند بار خوندم 😅

میکی من با جاریم خوبم پ مشکل ندارم میگم پس شاید اون جاری ای ک حسودی میکنه و لج داره اون یکی باشه

ینی جاری لج در بیاره تویی 

اوکی؟

تیکر یکسالگی گل پسرم  
میگفتی یواشتر فهمیدم النگو داری حالا نشکنیشون 🤣

گفتم مبارک باشه عزیزم النگوهات 😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!