2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عه جاری منم یه دفه دعوت کرده بود همه رو .روز بعدش باهام تماس گرفت گفت ببخشید شمارو یادم رفت دعوت کنم ...

چه نابود 😁😁😁😁

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

شعر جاری

سلام ای جاری ورپریده

که هستی در حسودی یک پدیده

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 
اتفاقا چندروز پیش جاری منم میخاست ی فیلم برام بفرسته  از مدل کابینت هاش هی دستشو میکوبید رو کا ...

میگفتی یواشتر فهمیدم النگو داری حالا نشکنیشون 🤣

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
خداروشکر ک بیکینی شو لیزر نکرده..دماغ ک چیزی نیس

توروحت😂😂😂

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

متاسفم واقعا فکر نمیکردم بیای مسائل خانوادگیو توی سایت بگی؟اینکه با سوهرت غیبتمم کردین که دیگه هیچ...حرفی نمونده دیگه

میرسم به تو هر جوری که هست💚تیکر بارداری نیست،تیکر برای قشنگ ترین روز زندگیمه❤️ممنون میشم اگه دوست داشتین  یه صلوات برای روز دوم اردیبهشت 1402 مهمونم کنید🌱