2777
2789

این ماجرا مربوط میشه به زنو و شوهری از آشناهامون...پسره تو یه مراسم دختره رو میبینه و چشمش میگیرتش...و بعد اون هررر روز می‌رفته پیش پدره دختر برا خاستگاری...اما پدر دختر راضی نبود...چون خیلی پسره شر و پررو بود ازش خوشش نمیومد...دختره مثله دسته گل بود...خوشگلیش حد نداشت...آدم کنارش می‌نشست نمیتونست نگا از صورتش برداره...در این حد...خلاصه پسره اینقدر التماس میکنه و همش تو کوچه محل اقامتشون بسط میکنه ک کل فامیل و آشنا فهمیدن خاطر خواه اون دختر شده...بچه ها واقعااا خییلی به دختره اهمیت می‌داد...به خاطرش چندین بار کتک کاریم کرد...منکه شکی نداشتم عاشقه...گذشت و پدر دختر راضی شد...

ادامش رو پست بعد میگم نگید زیاده و فلان 

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

آره داشتم میگفتم

پدر دختر راضی شد و اینا با هم ازدواج کردن.‌‌..اما دقیقا اینجاست ک آدم شوکه میشه...اون پسر تو یه شهر دیگ زن داشته...یه زن بیوه...ک براش خونه هم گرفته بوده...دختر بعد مدتی میفهمه ولی دم نمیزنه ...چون اون موقع یه پسر داشتن ...و فک کنم با بچه تهدیدش کرده بوده...البته مطمئن نیستم دلیل اصلی سکوتشو...

تا اینکه پسره سر یه دعوا میوفته زندان...و اون خانم بیوه و این دختر آشنامون ک پدر و مادرش هم همراهش بودن همزمان با هم میرن ملاقاتیش...و اونجاست ک پدر و مادر دختر هم می‌فهمن...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیییلی وقتی شنیدم شوکه شدم چون عشقشون زبانزد فامیل بود....و بدتر میدونید چیه..‌پسره گفته بعد آزاد شدنم پسرمو برمیدترم میرم پیش اون زن بیوه...‌

دلم کبابه برا اون دختر...خیییلی گناه داره طفلک

اینارو ک دیدم خانوما...از هر چی مرد هست میترسم...از نگاهشون...از نزدیک شدنشون...و حتی ابراز علاقشون ...چطوری این باور عوض کنم ؟

اینم از عاشق واقعی خدایا چرا به ما که رسید دنیا اینجوری شد😭😭😭😭😭

نمیدونم...فقط میدونم نمیشه دیگ اعتماد کرد ب کسی

نمیدونم...فقط میدونم نمیشه دیگ اعتماد کرد ب کسی

بخداا

اون از فیلم سقوط 

که با عشق ازدواج کردن مثلا بعد پسره کلا عوض شد و گرفتار چه گروهی شد

این از این دختر عموی شما

چ افتضاح ببین قطعا این جریان یک دلیل دارد اینک نیاز اقا رفع نشده ..ولی خب بهرحال افتضاحه

.لطفا لاشی بودنو با این دلیل مزخرف توجیح نکنید