2777
2789
عنوان

ای وی اف

556 بازدید | 19 پست

سلام خانوما امروز روز ۱۳ ام انتقالمه هیچ علائم ندارم فقط یکم بیشتر از قبل برا ادرار میرم روز هشتم ویازدهم بی بی چک منفی شد .جنین ام پنج روزه بودن چهارتا انتقال داد دکتر تیزرو ارومیه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این ۱۴روز اصلا از علائم نمیشه تشخیص داد بی بی چکم زوده.ان شاءالله که مامان شدی. منکه از آبان ماه ...

هیچ کار خدا بدون حکمت نیست منم از مهر ماه فریز کردم هنوز قسمت نشده انتقال بدم ماه اول هایپر شدم ماه دوم گفتن مواد نداریم ماه سوم پولیپ رحم داشتم هیستروسکوپی کردم الان ماه چهارم باز پولیپ اوردم

هیچ کار خدا بدون حکمت نیست منم از مهر ماه فریز کردم هنوز قسمت نشده انتقال بدم ماه اول هایپر شدم ماه ...

وای منم هایپر شدم و بعدم از عوارض داروها کیست آوردم.الانم کلی آمپول و قرص داده ک فروردین برم سونو ببینم چی میشه😓

وای منم هایپر شدم و بعدم از عوارض داروها کیست آوردم.الانم کلی آمپول و قرص داده ک فروردین برم سونو بب ...

ان شالله که خیره عزیزم. منم برا عوارض داروهاست که پولیپ اوردم.چقد هزینه تخمک کشیت شد گلم؟