شقایق_بانو۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1410 عنوان مسکن ملی 58 بازدید | 6 پست اونایی که مسکن ملی ثبت نام کردید و ۴۰ میلیون اول رو دادید، بعد چندوقت دوباره پیام اومد برای واریز پول؟؟؟ تا حالا کلا چندتومن دادید؟ از کدوم شهر؟؟ 1401/11/19 | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شقایق_بانو۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1410 دوماه کدوم شهرید عزیزم؟ ما پارسال ثبت نام کردیم، ده ماه پیش ۴۰ تومن دادیم، بعد از اون پیامک برای واریز پول دیگه نیومده فعلا
بارانکم عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 4155 کدوم شهرید عزیزم؟ ما پارسال ثبت نام کردیم، ده ماه پیش ۴۰ تومن دادیم، بعد از اون پیامک برای واریز پول ... ما اول یه ۲۰ تومن خواستن یک ماه و نیم بعد دوباره ۲۰ تومندقیقا بعد ۵۰ روز دوباره ۴۰ تومن۴۰ بعدی هم گفتن اردیبهشتهاحتمالا پیشرفت ساخت نداشته ک پول نخواستنالبته برا ماهم هنوز یه بیل هم نزدن😅 💙 آریای من 💙
شقایق_بانو۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1410 ما اول یه ۲۰ تومن خواستن یک ماه و نیم بعد دوباره ۲۰ تومن دقیقا بعد ۵۰ روز دوباره ۴۰ تومن ۴۰ بعدی ه ... ما یه جا ۴۰ دادیم، تقریبا یکماه و نیم پیش هم کلنگ زنی بود، ولی تا حالا پیام نیومده، همش استرس دارم، شما ۵۰ تومن رو بهتون چقدر فرصت دادن برای واریز؟؟
بارانکم عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 4155 ما یه جا ۴۰ دادیم، تقریبا یکماه و نیم پیش هم کلنگ زنی بود، ولی تا حالا پیام نیومده، همش استرس دارم، ... ۵۰ روز ۴۰ تومن۵۰ روز فرصت بود برای ۴۰ تومن دوم 💙 آریای من 💙
شقایق_بانو۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1410 ۵۰ روز ۴۰ تومن ۵۰ روز فرصت بود برای ۴۰ تومن دوم بازم خوبه حداقل تو این مدت میشه وامی چیزی جور کرد🙃 امیدوارم قبل اینکه موهامون رنگ دندونامون بشه بریم تو خونه خودمون