2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

1907 بازدید | 33 پست

دارم گریه میکنم من حدود یه ماه هست قهر رفته بودم خونه مامانم بعد امروز یه ماجرایی شد شوهرم اومد دم در و گفت طلاق میگیریم و اینا من دو تا بچه شیر به شیر دارم خودم برگشتم خونه گفتم بیا طلاق عاطفی بگیریم اونم قبول کرد قرار شد اون بره بمونه خونه مامانش و رفت منم تنها تو خونه بمونم.

خیلی دردم زیاد هست خیلی زیاد ناراحتم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

طلاق عاطفی بدترین درده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم خیلی بی محبت من اصلا قهر نمیکنم چون میدونم قهر کنم مامانش نمیزاره بیاد دنبالم از اون طرفم خانوادم بهم ریخته است حتی باباو داداشم پشتم نیستن چون کسی رو ندارم همیشه ساکتم

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

به نظرم بگو بیاد خونه ولی طلاق عاطفی بگیرید مامانش بفهمه قضیه رو دیکع نمیشه مدیریت کرد

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

از وقتی شوهرم با مادرش رفت و آمد نکرد دنیا برام شد بهشت

هر چی بود مادرش پورش میکرد

دیشب مادرش خونه ما بود ولی دیگه مثل قبل شوهرم بهش نمیچسبه لوس بازی در نمیاره 

خوبه نثبت به قبل

سلام عزیزم خوبی گلپسرات خوبن؟ من الان اومدم نینی سایت تاپیک هاتو خوندم نگران شدم عزیزم 

همسرت برگشت ؟ 

هرجور شده با هم آشتی کنید راه رو برای مادر شوهرت باز نکن که بدتر مداخله کنن 

من که میگم از هر روشی برای جذب شوهرت استفاده کن بیاد خونه نمیشه که پدر بچه هاته اینجوری که همش باید تنهایی بچه هاتون رو بزرگ کنی که خیلی سخته 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
سلام عزیزم خوبی گلپسرات خوبن؟ من الان اومدم نینی سایت تاپیک هاتو خوندم نگران شدم عزیزم  همسرت ...

سلام دوست خوبم، ممنونم گلم، پسر عزیزم چطور هست؟ والله از وقتی پسر دومم بدنیا اومده دخالت‌ها بیشتر بیشتر شده و همسرم هم به این دخالت‌ها تا جایی اجازه میده مثلا مادرشوهرم هر جا میره غیبت من رو میکنه و چند نفر هم اومدن بهم گفتم که خیلی ازت بد میگه و اینا.

همون شب اومد خونه و آشتی کردیم الان خوب هست ولی انشالله که همیشه اینطور بمونه.

البته من توقیف اموال هم زدم و نمیخوام از توقیف دربیارم چون دیگه اعتماد ندارم چند بار مادرشوهرم خواسته نصف خونه که به نام همسرم هست به نامش بزنه و همسرم هم راضی میشد گاهی.

من تقریبا توی این هفت ماه حساب کنی یک ماه خونه خودم بودم وقتی یه بحث کوچیک هم داریم مادرش سریع میاد خونمون و اون بحث رو یه دعوای بزرگ میکنه خیلی زیاد خسته ام و داغون و منم به خاطر ندیدن اون از خونه میزنم بیرون مثلا وقتی هم قهریم زود زود میاد به پسرش سر میزنه و یا اینکه ثلا شوهر جاریم رفته بود کربلا همش زنگ میزد که شب همسرم بره اونجا بخوابه این هم میرفت جاریم یه دختر چهارده ساله داره و یه پسر هشت ساله میگفت می‌ترسه بدون شوهرش و من رو با دو تا بچه خیلی کوچیک تنها میزاشت و میرفت.

یادم نمیره این رفتارها وقتی یادش می‌افتم میخوام زندگی رو تموم کنم ولی بچه ها مخصوصا پسر بزرگم خیلی گریه میکنه واسه باباش الان که تو خونمون هستیم حالش خوبه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
سلام دوست خوبم، ممنونم گلم، پسر عزیزم چطور هست؟ والله از وقتی پسر دومم بدنیا اومده دخالت‌ها بیشتر بی ...

سلام عزیزدلم قربونت برم خوبه فدات ،خداروشکر که همسرت پیشتونه ،الهی هیچوقت تو زندگیت مشکل نباشه ،خانواده هاشون همینو یاد گرفتن خودشونو پرت کنن وسط زندگی پسراشون خجالت نمیکشن دیگه بگن بچه دارن و... 

از هر طریقی میتونی کاری کن شوهرت پیش شما و بچه ها بمونه نره زیاد اونور ،بهش مسوولیت بده مثلا آراز رو ببره بیرون و... خلاصه یه طوری که سرش گرم باشه وقت نکنه بره پیش مادرش

سلام عزیزدلم قربونت برم خوبه فدات ،خداروشکر که همسرت پیشتونه ،الهی هیچوقت تو زندگیت مشکل نباشه ،خانو ...

خدا نکنه فدات شم عزیزم باشه توکل بخدا،انشالله تو هم به همه خواسته هات برسی و همیشه شادترین باشی عزیزمی

خدا نکنه فدات شم عزیزم باشه توکل بخدا،انشالله تو هم به همه خواسته هات برسی و همیشه شادترین باشی عزیز ...

زنده باشی عزیزم ممنونم 

راستی تاپیک هاتو خوندم 

دماغ جدید مبارک باشه بسلامتی و خیریت ان شاالله 😍💜

زنده باشی عزیزم ممنونم  راستی تاپیک هاتو خوندم  دماغ جدید مبارک باشه بسلامتی و خیریت ان ...

مرسی بهترین دوستمی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍