2777
2789

بچه هاماتحریمیم الان بری دل هم بخری صدتومنم پول بدی اون کارایی نمیشه ازش گرفت خیلی ازنرم افزاراو... توایران بازنمیشه🤦‍♀️

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بیشتریا ایسوس دارن من قبلا لنوو داشتم الان دل بنظرم دل بهتره من مجبورم روزی سه چهارتا پاور درست کنم دل خیلی خوب جواب داد تنها مشکلش از من اینه که زود داغ میکنه و سنگینه اما خب خیلی مقاوم و محکم مارک دل به گوشتکوب معروفه بخاطر سختی و محکمیش

بله لپ تاب ۶تومنی هم هست 

برولوتوس تومیدان ولیعصراونجابهاندازه ی پولت چندتابهت معرفی میکنن باگارانتی پنج سال وضمانت و... 

من یک سال ونیم پیش شوهرم باچهارده تومن برام خریدلنووهم هست بری توسایت ولی الان ندارن چون جدیدترمیاداینادیگه نیست... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

اطلاعات خاصی ندارمااا

ولی چون خودم قصد خرید لپتاپ دارم، فکر میکنم الان موقع خرید نباشه، چون در طول دو هفته گذشته، یه افزایش قیمتی بود، که من برای خودم قصد دارم بذارم چند ماه بعد عید بخرم

لپتاپ ۳۵ تومنی ایسوس تقریبا ۸ تومن رفت بالا

بازم هر طور صلاحه

بله لپ تاب ۶تومنی هم هست 

الان یه گوشی سامسونگ با رم ۴ حافظه ۳۲ میدن ۴ تومن. لپ تاپ شش تومنی چه امکاناتی داره؟ برای کارهای دانشجویی و یه ویندوز معمولی شما حداقل رم ۸ ،هارد ۵۱۲ گیگ یا یک ترا که بهتره ssd باشه. سی پی یو هم حداقل corei5 بگیر. ایسوس معمولا از لنوو گرون تره. هر دوتاش خوبه. من لنوو دارم که مال شرکته و خیلی خوبه. شرکت قبلی هم لنوو داشتم خوب بود. اطرافیان دیدم hp داشتن سی پی یوش خیلی داغ میکرد. قدیما هم dell داشتم بد نبود. سونی هم که فکر نکنم دیگه گیر بیاری مخصوصا تو این قیمت. به نظرم یه لنوو بگیر

سونی چند قیمته؟ با۲۰تومن حداقل چه لب تاپ خوب میشه گرفت؟؟

قیمت نمیدونم. سونی فکر کنم اصلی گیر نیاری نمیدونم دقیق. کارکرده شاید بشه پیدا کرد که باید اطمینان داشته باشی به فروشنده. تو این رنج قیمت ها من پیشنهادم لنوو یا ایسوسه. فکر کنم لنوو با مشخصات بهتری بتونین پیدا کنید چون معمولا ایسوس یکم گرون تره

قیمت نمیدونم. سونی فکر کنم اصلی گیر نیاری نمیدونم دقیق. کارکرده شاید بشه پیدا کرد که باید اطمینان دا ...

ممنون از از راهنمایتون

منکه فقط برای کارای دانشجویی میخوام واینکه عمر خوبی داشته باشه😂

ممنون از از راهنمایتون منکه فقط برای کارای دانشجویی میخوام واینکه عمر خوبی داشته باشه😂

ببین ما چند نفر بودیم که هممون مدلای مختلف لپ تاپ داشتیم زمان دانشجویی. هرکدوم یه خوبی داره یه بدی. به نظرم روی کانفیگ لپ تاپ ها بیشتر دقت کن تا مارکشون. Cpu و ram و هارد خوب داشته باشه. اگه بیرون میخوای زیاد استفاده کنی باتریش هم مهمه. اگه کارای گرافیکی و بازی دوست داری کارت گرافیکش و اندازه صفحه هم مهمه. 

من دو روز پیش لپ تاپ خریدم اگه زیر دوازده میخوای باید حتما دست دوم بگیری تو این قیمت پیدا میشه 

اما نو بخوای بگیری باید زیر ۲۰ هزینه کنی من لنوو ip3 گرفتم کاستوم شده یعنی ارتقا داده خوده گارانتی مثلا رم ۱۲ گیگ هارد یک ترا به علاوه ۲۵۶ ssd برای کارهای دانشجویی خوبه i3 هم هست 

قیمتش ۱۷ میلیون بود 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥