2777
2789
عنوان

تاخیر پریود

157 بازدید | 15 پست

سلام خانوما خوب هستید من اوایل ابان ماه یه هفته قرص ال دی برا اینکه پریودمو بندازم عقب مصرف کردم  سه روز بعد قطع کردن  پریود شدم الان ۴ ماهه پریود نشدم چیکار کنم باشگاه هم میرم برا لاغری ولی میگن تا پریودت تنظیم نباشه لاغر نمیشی 

منم یک ماهه بعد قرص اضطراری نشدم دلیلش جی میتونه باشه

دقیقا وزنمم رفته بالا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یه سوال شما همیشه از قرص ال دی جواب میگیرید؟ من این ماه نشدم هفته ی دیگه انشاالله میخوام برم مشهد از امروز شروع کردم بنظرتون اثر داره؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
ببخشید یه سوال شما همیشه از قرص ال دی جواب میگیرید؟ من این ماه نشدم هفته ی دیگه انشاالله میخوام برم ...

اره از امروز شروع کن تا وقتی ک برگردی هر روز یکی بخور ولی اینم بگم‌من کمر درد داشتم خوردنی تا الانم مونده وقتی ک اومدی خونه قط کن بالا فاصله تا یه هفته پریود میشی 

چرت گفتن...  من طول سیکل پریودم اخریا ۴۰ هم میشد...  با تغذیه مناسب و ورزش کم کم پریودم ...

وزن کم میکنم ولی نه اونطور زیاد قبلا ماهیی سه کیلو ولی این چن ماهه ۱ و نیم کیلو فقط کم میکنم خب جدا از این خیلی گذشتع از پریودم 

اره از امروز شروع کن تا وقتی ک برگردی هر روز یکی بخور ولی اینم بگم‌من کمر درد داشتم خوردنی تا الانم ...

اها باشه حتما خیلی ممنونم❤

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
منم چند ماهه پری نشدم  باردارم نیستم  همیشه زمستونا اینطوری میشم

اع جدن من مدلم ۴۵ روزه بوده ولی الان خیلی زیاد تر شده وحشت ناکم میل شیرینی دارما ینی از حال میرم کم میمونه اونقد هوس شیرنی دارم میگن کسی ک تنبلی تخندان داشته باشی همش چیزای شیرنیجات هوس میکنه 

اع جدن من مدلم ۴۵ روزه بوده ولی الان خیلی زیاد تر شده وحشت ناکم میل شیرینی دارما ینی از حال میرم کم ...

دکتر ب منم گف ممکن تنبلی داشته باشی 

ولی من فقط زمستونا دو سه ماه اینطوری میشم 

و میرم سوزن میزنم 

اوکی میشه 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

دکتر ب منم گف ممکن تنبلی داشته باشی  ولی من فقط زمستونا دو سه ماه اینطوری میشم  و میرم س ...

من شهریور رفتم سونو گرافی هم ولی نگفتن ک کیست داری یا تنبلی گفتن فقط،وزنتو کم کن تقویت شی