2777
2789
عنوان

عینک

59 بازدید | 5 پست

دیروز رفتم چشم پزشکی یکی از چشمام بیست و پنج صدمه یکی نیم ، دکتر عینک نوشت ! الان لازمه همیشه عینک بزنم؟! با توجه به اینکه چشمام زیاد ضعیف نیست ، تو دوگانگی قرار گرفتم که عینک زدن نمره چشممو میبره بالاتر و چشمم عادت میکنه به عینک یا با نزدنش قراره چشمام بدتر بشه ، نزدیک بینم و زیاد در طول روز دچار مشکل نمیشم جز موقعی که قراره نوشته ای رو از دور بخونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مشکل نداری که نگیر. چون چشمت به عینک عادت می کنه و ضعیف تر می شه!  زیر چشمت هم گود می افته ...

دکتر تجویز کرد ، یعنی میگی اشتباه کرده؟! 

یکی از اشناهامون اتفاقا ده پونزده ساله عینک میزنه و زیر چشمشم گود نیوفتاده ، فکر کنم ادم به ادم فرق میکنه 

دکتر تجویز کرد ، یعنی میگی اشتباه کرده؟!  یکی از اشناهامون اتفاقا ده پونزده ساله عینک میزنه و ...

خوب کار دکتر چشم پزشک تجویز عینک هست! 

شما هستی که تصمیم می گیری با این شرایط نیاز دارم این عینک بگیرم یا نه! 

یا ارحم الراحمین