2777
2789
عنوان

عینک

52 بازدید | 12 پست

دیروز رفتم چشم پزشکی یکی از چشمام بیست و پنج صدمه یکی نیم ، دکتر عینک نوشت ! الان لازمه همیشه عینک بزنم؟! با توجه به اینکه چشمام زیاد ضعیف نیست ، تو دوگانگی قرار گرفتم که عینک زدن نمره چشممو میبره بالاتر و چشمم عادت میکنه به عینک یا با نزدنش قراره چشمام بدتر بشه ، نزدیک بینم و زیاد در طول روز دچار مشکل نمیشم جز موقعی که قراره نوشته ای رو از دور بخونم

منم مثل تو بودم و نزدم نزدم تا ضعیفتر شد و شد چهار، سیستم چشم جوری که با عینک باعث کاهش ضعیفی میشه و کمک میکنه ب چشم چون فشار به چشم نمیذاره وارد بشه، بزن که پنج سال بعد میفهمی چی میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میگی خیلی ممنون بابت راهنماییت ❤️🤧

عزیزمی، دختر داییم اولش ک عینکی شد داییم سفت و سخت گرفت که بزنه و الان دیگه برای همیشه عینکو کنار گذاشت چون خود ب خود چشمش بهاطر عینک قوی شد

از دکترت سوال کن بگو میتونم فقط زمانایی که چیزی میخونم با گوشی کار میکنم یا تلوزیون میبینم بزنم و بق ...

گفتن موقعی که سر کلاسی چیزی ام  یا قراره تلویزیون ببینم بزنم 

ولی از بقیه شنیدم که اگه دائما نزنم نمرش میره بالاتر 

منم مثل تو بودم و نزدم نزدم تا ضعیفتر شد و شد چهار، سیستم چشم جوری که با عینک باعث کاهش ضعیفی میشه و ...

کی گفته عینک باعث‌کاهش ضعیفی میشه 

من ۱۹ ساله عینک میزنم اول نیم بودن الان ۵ و نیم هستم

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
عزیزمی، دختر داییم اولش ک عینکی شد داییم سفت و سخت گرفت که بزنه و الان دیگه برای همیشه عینکو کنار گذ ...

وای یعنی جدا میشه چشم به حالت اولیش بر گرده؟!

دیشب که همین مسئله رو از دکتر سوال کردم گفت نمیشه ولی میشه با تقویت چشم از بالاتر رفتن شماره چشم جلوگیری کرد

کی گفته عینک باعث‌کاهش ضعیفی میشه  من ۱۹ ساله عینک میزنم اول نیم بودن الان ۵ و نیم هستم

یا خدا ... یعنی اگه عینک نمی زدین اوضاع بهتر بود ؟!

شماره چشم کمتر می رفت بالا ؟! 

یا خدا ... یعنی اگه عینک نمی زدین اوضاع بهتر بود ؟! شماره چشم کمتر می رفت بالا ؟! 

نمیدونم 

ولی عینک باعث‌ جلو‌گیری از ضعف بیشتر نشد

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
وای یعنی جدا میشه چشم به حالت اولیش بر گرده؟! دیشب که همین مسئله رو از دکتر سوال کردم گفت نمیشه ولی ...

اون داییم و اون دختر اون داییم که شده چون مدام میزن بدون حتی ثانیه ای در اوردن، اما کنارش مسائلی رو باید رعایت کرد منچثل در معرض نور اشعه قرار نگرفتن، فاصله حفظ کردن موقع کار با گوشی و سستم و خیلی چیزا دیگه