سحر_۸۳ مدیر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 708 عنوان چالش..😉 | مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 42 پست با چند جمله علم و اطلاعات عمومیتونو به رُخمون بکشید ببینیم🤓😂🌹مثلا هرانسان بطور متوسط 70 حشره و 10 عنکبوت رو موقع خواب خورده و خودش نفهمیده 😑😬یا اینکه زرافه نمیتونه عطسه کنه🤧 1401/11/18 | 22:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ai1385 عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 65 در مکزیک اگر پسری به دختری قول ازدواج دهد و بعد به قولش عمل نکند مجرم شناخته شده و به زندان خواهد رفت.
مامان_روژان_و_هلن عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 1084 آدمها وقتی توی آب غرق میشن در واقع از مسمومیت با دی اکسید کربن میمیرن، ولی همه فکر میکنن از کمبود اکسیژن میمیرن.نریزید سرم،سر کلاس استاد فیزیولوژی بهمون گفت حسبی الله
سحر_۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 708 فکت علمی: با هر بوسه بالای ۸۰ میلیون باکتری بین دو نفر مبادله میشه. خدا رو شکر ما سینگلیم و مریض ن ... شنیدم که میگن تا مدتها DNA اون فرد رو بدن باقی میمونه باید بگم که امیدوارم بدنتون پر از DNA کسی باشه که دوسش دارین😂🌹
تماشاچی عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3017 شنیدم که میگن تا مدتها DNA اون فرد رو بدن باقی میمونه باید بگم که امیدوارم بدنتون پر از DNA ... آره منم شنیدم 😂❤️ مرسی من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
تماشاچی عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3017 در مکزیک اگر پسری به دختری قول ازدواج دهد و بعد به قولش عمل نکند مجرم شناخته شده و به زندان خواهد رف ... چه قانون خوبی :) من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
سحر_۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 708 در مکزیک اگر پسری به دختری قول ازدواج دهد و بعد به قولش عمل نکند مجرم شناخته شده و به زندان خواهد رف ... چه قانون خوبی دارن🙂
aniyel عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 1733 در مکزیک اگر پسری به دختری قول ازدواج دهد و بعد به قولش عمل نکند مجرم شناخته شده و به زندان خواهد رف ... بابو فکر کن اگه ایران اینگونه قانونی داشت😐 حال راباید فهمید،، پرسیدن راهمه بلدن👍
سحر_۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 708 آدمها وقتی توی آب غرق میشن در واقع از مسمومیت با دی اکسید کربن میمیرن، ولی همه فکر میکنن از کمبود اک ... منم همچین چیزی شنیدم
بادسردپاییز عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 39 فکت علمی: با هر بوسه بالای ۸۰ میلیون باکتری بین دو نفر مبادله میشه. خدا رو شکر ما سینگلیم و مریض ن ... ارزششو داره 😂😂
تماشاچی عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3017 دخترا جمع کنید بریم مکزیک😂 از خدامه اگه رام بدن 😂 من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
بادسردپاییز عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 39 اسب ها هیچ وقت با هم خون خودشون یعنی خواهر یا برادرشون جفتگیری نمیکنن واسه همینم هس بهشون میگن حیوان نجیب، تازه اگه هم متوجه نشن ک هم خونشون بوده از غصه میمیرن البته این چیزیه ک من شنیدم 😉