2777
2789
عنوان

چالش..😉

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 42 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکت علمی: با هر بوسه بالای ۸۰ میلیون باکتری بین دو نفر مبادله میشه. خدا رو شکر ما سینگلیم و مریض ن ...

شنیدم که میگن تا مدت‌ها DNA اون فرد رو بدن باقی میمونه 

باید بگم که امیدوارم بدنتون پر از DNA کسی باشه که دوسش دارین😂🌹

شنیدم که میگن تا مدت‌ها DNA اون فرد رو بدن باقی میمونه  باید بگم که امیدوارم بدنتون پر از DNA ...

آره منم شنیدم 😂❤️ مرسی

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
در مکزیک اگر پسری به دختری قول ازدواج دهد و بعد به قولش عمل نکند مجرم شناخته شده و به زندان خواهد رف ...

چه قانون خوبی :)

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
در مکزیک اگر پسری به دختری قول ازدواج دهد و بعد به قولش عمل نکند مجرم شناخته شده و به زندان خواهد رف ...

بابو فکر کن اگه ایران اینگونه قانونی داشت😐

حال راباید فهمید،، پرسیدن راهمه بلدن👍
دخترا جمع کنید بریم مکزیک😂

از خدامه اگه رام بدن 😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز