2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین

67 بازدید | 4 پست

چیدمان اتاق کودک فرش و پرده چی باشه 

دوتا بچه هام فرش و پرده چاپی عروسکی میخوان دیدن تو پرده فروشی 😩

من میگم موکت کنم و پرده ساده ولی رنگ روشن و ملیح، مثلا برا پسرم آبی، دخترم صورتی ملیح 

موکت هم پالاز 

حالا به حرف بچه ها گوش بدم یا نه 

6ساله و 4ساله هستن 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

دنیا از دید ما و بچه ها خیلی متفاوته عزیزم اجازه بده خودشون چیزی رو که دوست دارن انتخاب کنن

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دنیا از دید ما و بچه ها خیلی متفاوته عزیزم اجازه بده خودشون چیزی رو که دوست دارن انتخاب کنن

میدونم 

و میدونم زود پشیمون میشن، خواهر زادم نوجوونه با اینکه پرده و رو تختی زیاد بچه گانه هم نیست ولی خیلی زود پشیمون شد 

پسرم تا حالا چند بار نظرش عوض شده در مورد شخصیت کارتونی پرده 😅

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)