دو کلام حرف حساب دارم با دوازدهمیا که کنکور تیر کنکور اولشونه
من آینده ی همین درس نخوندن الانتم که فکر میکنی الان فقط حالشو نداری و فردا حتما میشینی یه برنامه ی توپ برای کنکورت مینویسی و خیلی قوی با روزی ده ساعت شروع میکنی
یا تویی که حال روحیت خوب نیست و کلا از زندگیت سیری برات مهم نیست نتیجه ی کنکورت چی میشه واقعااا مهم نیست
کاملا به هر اتفاقی خنثی شدی... به ترازای داغون ازمونات، به یه خط در میون مدرسه رفتنات و...
حتی حوصله ی تکلیف و امتحانای مدرستم نداری
هر اتفاقی که برات افتاده رو قبول کن هر اتفاقی
و اینو بپذیر کنکور برات مدام تکرار میشه، حتی وقتی دانشگاه بری و یه رشته ای رو بخونی صرفا بخاطر اینکه بگی رفتی دانشگاه. منظورم آزمونش نیست منظورم حال روحیته که مدام خودخوری میکنی و اعتماد به نفست نابود شده و حتی رغبت نمیکنی کوچیک ترین قدما رو برای تغییرات مثبت زندگیت برداری .
خیلیا هستن خیلی درسخونن معدل ۲۰ کلاسشون بودن منم همین بودم سال کنکور نمیدونم از کجا و از کی خوردم که ماه اخر کنکور کارایی به سرم زد که حتی به فکر انجامشون هم نبودم گناهه یا... همچیو فراموش کرده بودم . یه کلمه هم برای کنکور درس نخوندم شاید خیلی مفید بخوام بگم یک ماه یا دو ماه درس خوندن بود.
خیلی طولانی شد ولی میخوام بگم من توام از ورژن آینده ات که همچنان برا کنکور میخونه
ولی چه فرقی دارم؟ فرق من با پارسال مهم نیست تغییرات توعه که مهمه چی تو رو از چیزی که الان هستی عوض میکنه
فضایی فکر نکن شاید تغییر مکانت باشه شاید پادکست گوش دادن باشه شاید حذف بعضی ادما باشه شاید...
ولی باور کنننننن تویی این ۱۲ سال هدف داشتی برای درس خوندنت ، فقط و فقط متوسل شدن به همین درس خوندن حال روحیتو خوب میکنه نتیجه گرفتن از تلاشات حالتو خوب میکنه من هنوز کنکور تیر رو ندادم از نتیجشم خبر ندارم ولی خوشحالم بخاطر هر روزی که میگذره و من از جون و دل درس میخونم.
لطفا فارغ از هر نتیجه ای فقط بخون و خودتو باور داشته باش که از هر چیزی مهمتره.
۱۴۸ روز مونده
اصلا وقت کمی نیست😀