2777
2789
عنوان

خواهره پسره

116 بازدید | 9 پست

سلام دوست من بایه آقاپسری دوسته بعد پسره رفیقمو خیلی دوس داره.بعد اینا میخواستن باهم تصویری حرف بزنن که خواهره پسره لج کرده پسره رو تنها نذاشته گفته ازاتاق بیرون نمیرم بعد پسره به زور انداختتش بیرون ازاتاق.بعد که باهم تصویری حرفیدن خواهره پسره بلند داد زده گفته برینم تو دهن اون دختره.بعد رفیق منم شنیده این حرفو دلش شکسته بعد پسره قطع کرده رفته باخواهرش دعوا کرده.حتی خواهرشو مجبور کرده معذرت خواهی کنه از رفیق من.حالا رفیقم ناراحته کلا میخواد قیده پسره رو بزنه.پسره هم التماس میکنه میگه من نمیزارم بعدازازدواج ازگل نازکتربهت بگن. خواهرشم ۱۶سالشه.پسره میگه خواهرم بی ادبه به حرف کسی گوش نمیکنه حالا بنظرتون رفیقم چیکار کنه؟؟ رفیقم از آینده خودش میترسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کات.چون دو روز دیگه میاد تاپیکای خواهرشوهری میزنه و همه میگن طلاق.پس بهتره اصلا ادامه نده.معلومه دختره درست تربیت نشده.و نخواهد شد

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
بیخیال با پسرش میخواد رندگی کنه ن خاهرش  ولش اهمیت نده مگر این ک  قصد اینو نداشته باشن ...

اینکه با پسره میخواد زندگی کنه درست ولی قرار نیست با خانواده پسره قطع ارتباط کنه.هر وقت همو ببینن خواهره بی ادبی کنه بنظرت میتونه در ارامش و خوشبختی باشه? 

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
اینکه با پسره میخواد زندگی کنه درست ولی قرار نیست با خانواده پسره قطع ارتباط کنه.هر وقت همو ببینن خو ...

اون  دیگ سیاست و بلوغ فکری و عقلی دختره و پشت وانه بودن همسرش بستگی داره 

ببین از نطر من 

ما دختر شاه پریونم باشیم طرف مردا اصلا   دخترو در سطح پسر شون نمیدونن با این ک شاید دختره سر تر باشه از  هر جنبه طاهر. ارتباط اجتماعی اخلاق و وضع مالی و فرهنگ 

پس نباید حرف هر کسو جدی گرفت و ناراحت شد 

من الان همسرم خاهر ندارن و لی دختر خاله هاش هستن ک  خب   نیش کنایه دارن ولی  قاطیشونم بگو بخند میکنم مهمون نوازم دستو دل بازم باهاشون میرم میگردم خمزبونم هم رایم ولی. اختیار زبونشونو ندارم 

پس  خودمو میزنم ب بیخیالی و   سرم تو کار خودمو زندگیم و همسرمه ک هنو مراسم نگرفتیم 

رفیقم میترسه پسره تو خونه هیچ ارزشی نداشته باشه هیچ کسی ازش حساب نبره

پسر بزرگ خونوادس؟ 

چن سالشه 

مستقله نیس 

کار داره یا محصله 

مگ چقد میخواد بره خونه  مادر شوهرش 

ماهی دو بار اونم دست پرو با سیاست و دلربایی ب خودشم میریه احترام میزاره کمک حاله و  همین 

حرفایه اینو اون براش مهم نباشه مهم پسره هس