2777
2789
عنوان

خواهره طرف

166 بازدید | 21 پست

سلام دوست من بایه آقاپسری دوسته بعد پسره رفیقمو خیلی دوس داره.بعد اینا میخواستن باهم تصویری حرف بزنن که خواهره پسره لج کرده پسره رو تنها نذاشته گفته ازاتاق بیرون نمیرم بعد پسره به زور انداختتش بیرون ازاتاق.بعد که باهم تصویری حرفیدن خواهره پسره بلند داد زده گفته برینم تو دهن اون دختره.بعد رفیق منم شنیده این حرفو دلش شکسته بعد پسره قطع کرده رفته باخواهرش دعوا کرده.حتی خواهرشو مجبور کرده معذرت خواهی کنه از رفیق من.حالا رفیقم ناراحته کلا میخواد قیده پسره رو بزنه.پسره هم التماس میکنه میگه من نمیزارم بعدازازدواج ازگل نازکتربهت بگن.حالا بنظرتون رفیقم چیکار کنه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احساسی تصمیم نگیرین لطفا .

بزار بیشتر بشناستش خوب بود میمونه بد بود کاته دیگه 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
اره پسره هم گفته خواهر من بی ادبه.۱۶سالشه

وااا این خیلی بچگونس از یه دختر ۱۶ساله ناراحت شه . بنظرم بعضی از دخترای توی این رده سنی خیلی تخصن 

دوستت چن سالشه؟

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

تجربه من از زندگی با مرد  بی شعور ک از پس  زبون خواهرش بر نمیاد     یعنی دوستت اگر جونشو دوست داره کات کنه  ببین الان پسره دوستتو  بدست نیاورده  و تشنشه ب قولی  برا همین   هزارتا وعده میده  و   ۰۰۰ و الاااان شاااااید جلو خواهرش بایسته ولی بخدا بعد از ازدواج  دیگه    کم کم باد کلش میره و دوستت میمونه و زبون درازتر خانواده شوهرش  

ببین اگر پسره عرضه ای داشت خواهرش جرعت نمیکرد این حرفو بزنه از پسره بی حسابن ک اینقدر پرو هستن    معذرت هم ک امده   روش خیلی حساب نکنه دوستت  از من گفتن بازم مردم اختیار خودشونو دارن  

من ک تجربه افتزاحی دارم تو این زمینه    

وااا این خیلی بچگونس از یه دختر ۱۶ساله ناراحت شه . بنظرم بعضی از دخترای توی این رده سنی خیلی تخصن&nb ...

۲۴سالشه.چون میخوان باهم ازدواج کنن.میترسه این دختره زندگیشو خراب کنه

۲۴سالشه.چون میخوان باهم ازدواج کنن.میترسه این دختره زندگیشو خراب کنه

😂هیچکاری نمیکنه خیالش تخت 

پسره میگه خواهرم به حرف پدرو مادرشم گوش نمیکنه کلا وحشیه

هه هه هه چقدر این جمله ب گوشم اشناست 

عییییین این حرفو شوهرم تو عقد به من میزد    ولی الان چی     فکر کردی تو چ اوضاعی هستم    اینا همش توجیحه   دوستت میدونه و خودش من   چنان شدم ک دخترمو بخوام عروس کنم نگا میکنم پسره چقدر احترام و جبروت داره تو خانواده خودش  پس فردا دخارم هم از خود طرف نکشه هم از خانوادش بخدا زور داره  اینجور زتدگی 

تجربه کردم ک میگم     شوهرم خودش زخمم و خانوادش نمک و فلفلای روی زخمم 

هه هه هه چقدر این جمله ب گوشم اشناست  عییییین این حرفو شوهرم تو عقد به من میزد    ول ...

ای وای.دوستمم خیلی ترسید ازاین رفتاره دختره.بعد پسره رفته دعوا کنه خواهرشو از عصبانیت زده مامانش خواسته جداشون کنه دسته پسره پراز زخم و چنگای مادرس