2821
2789
عنوان

افت درسی

50 بازدید | 4 پست

توی درسام افت کردم 

نیمه اول بهترین کارنامه کلاس رو داشتم ولی این چند هفته نمره هام ۱۸ و ۱۹ هستش 

نمیدونم چرا، خیلی درس خوندم هر امتحانی که دارم سه  دور قطعا خوندم ولی بازم نمیشه کامل شم کسایی که نصف منم نخواندم و نمرشان از من بهتره خستم

کلاس چندمی ؟ 

برای گرفتن نمره خوب تلاش کن ولی اگه نشد زیادی ناراحت نشو ، یه ماه دیگه یادت میره

دنیا هر سنگی جلوی پام میزاره که بی‌خیالش بشم ، اما میدونی چیه من یه عذر خواهی بدهکارم ، به خدا بدهکارم برای همه قولهایی که بهش دادم و عمل نکردم ، به بابام بدهکارم برای تمام زحماتی که برام کشید و تو خیالش این بود که من دارم تلاش میکنم ولی نکردم ، به مامانم بدهکارم که تموم آرزو ها و جوونی اش توی آرزو های من خلاصه شده ولی من حتی به خودم زحمت تلاش کرده هم ندادم ، به آقاجونم بدهکارم چون بهش قول دادم ولی عمل نکردم ، به خودم بدهکارم ، بیشتر از همه به خودم بدهکارم به خاطر آرزو های دور و درازی که کردم ولی هیچوقت تلاشی نکردم ، به خودم بدهکارم یه جواب به تموم تحقیر هام ، یه جواب به تموم تو نمیتونی ها ، طرد شدن ها ، به خودم بدهکارم یه شب با خیال راحت خوابیدن اینکه تمام روز رو تلاش کردم ،‌ به خودم بدهکارم سالم بودنو …:))))))))))                              ولی الان وقت تسویه حسابه ، این امضا رو میزنم برای اینکه هر شب چک کنم به امید چی فردا بیدار میشم و تلاش میکنم ، دیگه بدهکاری بسه ، تنبلی بسه                                       از تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۱۳ من یه آدم دیگه شدم ، ادمی که میشه رو قولش حساب کرد ، آدمی که برای آرزوهاش می‌جنگه:)))))     پزشکی تیر ۱۴۰۲ , MSF

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان ۱۸_۱۹ واقعا افت حساب میشه!؟فکر نمیکنی وسواس زیادی از حد داری؟مگه‌ قراره حتمااااااا ۲۰ بگیری!؟

آخه من درس خوندن و دوس دارم 

کمم تلاش نمیکنم اما تازگیا نمیدونم چم شده

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز