2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ادامه بدید جلساتو تا نتیجه بگیرید. بعضیا هم فیشیالهای درمانی انجام میدن که همون جلسه های اول اث ...

من پوستم جوش نداره یکم شاید لک داشته باشه به نظرتون چه نوع فیشیالی میتونه موثر باشه

Belle سابق
من پوستم جوش نداره یکم شاید لک داشته باشه به نظرتون چه نوع فیشیالی میتونه موثر باشه

لک هم میشه با دستگاه پلاژن کار کرد ، اسیدتراپی و کربوکسی تراپی هم خوبه براتون‌. درمانهای تهاجمی هم‌ هست مثل نیدلینگ . البته خودتونم‌ باید هوم کر مناسب داشته باشید. مثلا حتما ضدآفتاب استفاده کنید‌ دائم، یا سرم های ضد لک استفاده کنید شبها. آبرسان بزنید

بهش سفارش کرده بودم سر راه ماسک بخره .یادش رفته بود و ازهمکلاسیش بهش تو کلاس داده

تا حدی درست میگه.

با توجه به اینکه ۵ روز از بیماری طاها گذشته بود از بابت اینکه  ناقل نبوده مطمئن باشید چون سلامتی سایر بچه ها  برای بنده هم بسیار اهمیت داره. به هر حال ممنون از حسن توجه شما. 

Belle سابق
بهش سفارش کرده بودم سر راه ماسک بخره .یادش رفته بود و ازهمکلاسیش بهش تو کلاس داده

ببین عزیزم من خودم معلمم واقعا بچه ها گاهی مطالب رو بد منتقل میکنن و باعث سو تفاهم میشن شاید به اون شدتی نبوده که شما فکر میکنید

Belle سابق