2777
2789
عنوان

از خواهرشوهرم بدمممممم میاد

339 بازدید | 16 پست

۳۴ سالشه ولی مث بچه کوچیکی ک هرچی ببینه میخواد رفتار میکنه

هرکاری کنم انجام میده

کفش اسپرت سفید گرفتم حالا تو عمرش اصلا نپوشیده هاااا اونم رفته گرفته 

من کاری ندارم باهاشاااا ولی خیلی پروعه ی روز اومد خونم دید ابروهام رنگه  بهم گفت رنگ ابرو داری منم گفتم اره و بهش دادم 

حالا بعد چن روز یهویی شد رفتم خونشون بهم میگه ابروهامو سوزوندی 

ابروهاش تتو هستش و کم موعه ورم کرده بودن

دم ب دقیقه میگفت ابروهامو سوزوندی پیش شوهرم پیش مادر شوهرم خدا میدونه دیگه پیش کیا گفته

منم بهش گفتم والا من ک خودم استفاده کردمو مشکلی ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی من خودم با رها ازهمون رنگ استفاده کردم هیچم نسوخته شما درست ازش استفاده نکردی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

چقدر اخلاقش مثل مادرمنه😂

بااین تفاوت که مادرمن نزدیک 70 سالشه 

جرات نداریم چیزی بخریم   اونم جفت همون یا روشنترشو میخره 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نه خیلی وقته تتو زده اصلا ابرو نداره

میگفتی شاید صاحبش راضی نبوده که اینجوری شدی

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
میگفتی شاید صاحبش راضی نبوده که اینجوری شدی

کلا رو مخمه بیشعور

تو خونه من معمولا ارایش ساده ایی دارم 

همیشه رژ میزنم لبام بی رنگه خانم از وقتی ازدواج کرده رژ نزده ۲ ساله عروسشونم ی ماهه رفته تتو رژ دائم زده