2777
2789
عنوان

مستجری

174 بازدید | 15 پست

خیلی مستجری بده طبقه دوم بودیم خیلی از خونم راضی بودم دوسش داشتم طبقه پایین ی خانم آقا زندگی میکردن گفتن به صاحب خونه که ما می خوایم بریم خونه ویلایی بعد آخر سر که خواسته بره گفته بچه طبقه بالا زیاد بدو بدو میکنه صاحب خونه به ما تذکر داد مجبور شدیم بیایم طبقه اول مشکلش اینه که دیوار خونه همسایه بغلی قشنگ پنجره ما رو گرفته و اصلا افتاب نمیبینیم مگ همش لامپ روشن باشه خیلی ناراحتم دلم گرفته کابینت های طبقه بالا هم رنگشون قشنگ تر بود دو روزه که آمدم همش ناراحتم آمدم یکم درد دل 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره منم مستاجرم ..دقیقا مشکل شما رو دارم خونه نور نداره برا همین روزا لامپ روشن میکنم ...کابینتاش افتصاح ...خونه کوچیک ...فقط خودمو دلداری میدم که من همیشه تو این خونه موندنی نیستم و از این جا رفتنی ام ..این طوری کمی اروم میشم

اگ منو ببینی توو چ خونه ای دارم زندگی میکنم بلانسبت مث طویله س ن کابینت داره ن کمددیواری داره اتاق خوابش نم داره ، اتاق خواب ک چ عرض کنم کردمش انباری، خودموندتوو هال میخوابیم با ی نوزاد، افسردگی گرفتم😔 اصلا دست و دلم ب کارکردن نمیره 

اگ منو ببینی توو چ خونه ای دارم زندگی میکنم بلانسبت مث طویله س ن کابینت داره ن کمددیواری داره اتاق خ ...

خیلی سخته عزیزم ان شاالله به زودی تمام مستجرا خونه دار شن

اره منم مستاجرم ..دقیقا مشکل شما رو دارم خونه نور نداره برا همین روزا لامپ روشن میکنم ...کابینتاش اف ...

خیلی سخته واقعا من دو سه روز آمدم دارم دیوانه میشم همش گریه ناراحتی 

خیلی سخته واقعا من دو سه روز آمدم دارم دیوانه میشم همش گریه ناراحتی 

منممنم خیلی سختم بود ....ولی فکرمو درگیر یه موصوع دیگه میکنم تا اذیت نشم ...باور کن مبلا رو فشرده به هم چسبوندم از بس کوچیکه مهمون دعوت نمیکنم ...تا خدا انشاالله کمک کنه دعا کنید دوتامونم صاحبخونه بشیم انشالله .