2821
2789
عنوان

زنیکه...+اسکرین

2897 بازدید | 60 پست
چند وقت پیش تاپیک زدم که همکار همسرم بهش پیام داد و رسما بهش گفت زنتو ول کن بیابا من دقیق یه هفته بعد عروسیمون

همسرم هم بلاکش کرد هم ابروشو برد پیش همکارا

یه ماه و نیم از اون ماجرا گذشته و حالا زنه به من پیام داده (از رو شماره و پروفش فهمیدم خودشه) 

همیشه میگفتم اگه از نزدیک ببینمش به باد فحش و حرف میبندمش ولی الان واقعا هنگم که چقدر این هرز و بیشرفه ک اومده به من پیام داده

اصن شکم نمیدونم چی درسته چی غلطه بنظرتون زنشگش بزنم 💩بهش یا چی؟ 

بخدا تموم تنم از حرص و عصبانیت داره میلرزه

الان اسکرین پیامشو میزارم

همه هیچ اند و او هــمــه...🌙🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

☆ خیلی شیک و قشنگ ازش شکایت کنید

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

این می‌خواد از دوستی با تو وارد زندگیت بشه هوای خودتو داشته باش خامش نشی دختر❌

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم

☆عسیسم و درد بی درمون 😂😂😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

بنظرم اصلا جوابش رو نده 

اون فقط میخاد حرص خوردنت ببینه 

بلاکش کن تمام

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰