2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

428 بازدید | 38 پست

بچه ها تو رو خدا کمکم کنید سه ساله عروسی کردم با مادر شوهرم تنهاس شریک هستیم تو کار منو شوهرم خیلی دخالت میکنه همش تیکه میندازه انتظار داره همه کار های خودشو دختراش من بکنم ازم خیلی انتظار داره دختراش پریود میشن میارتشون خونه ما تا خونه خودشون اذیت نشن کار کنن بعد من پریود  میشم بش میگم پریودم  اخه بخدا از زور درد نمیتونم بلند شم میگم شاید نزاره کار کنم اما عین خیالش نیس باید کلفتیشو بکنم. تا شوهرم محبت میکنه میگه ب من چرا محبت نمیکنی یا شوهرم بخواد از غذاهام تعریف کنه میزنه تو ذوغش شوهرم دیگ ن پیش اونا محبت میکنه ن از غذام تعریف میکنه ب شوهرم میگم میگع اینجوری نیس اشتباه میکنی وقتی نیستی بهم میگن بهش محبت کن  ولی مطمعنم الکی میگه دیگه از کار های مادر شوهرم خسته شدم بقران تو این سال ها اصن بهش بی احترامی نکردم یا جوابش ندادم همش احترام گذاشتم  ولی اون قدر نمیدونه وقتی شوهرم چیزی برام بخره اون ناراحت میشه یا من چشمم ضعیف میگه باید خونه بابات درمان میشدی خسته شدم 

🎀معامله با خدا سوخت نداره دو دوتایی خدا هزار تاس😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راهش اینه که خونه جدا داشته باشین همین. یاهم که همسرت پشتت باشه همه جوره

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

چرا رو دادی  درو وا نکن.   بیشرفا تو چیکار کنی اون پریه.  گم شن برن  اه حرص خوردم احمقا.   هزار راه برو که این گم شن. خودتو اذیت و وسواس نشون بده 

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

تنها راهش اینه که خونه جدا داشته باشین همین. یاهم که همسرت پشتت باشه همه جوره

همسرم خیلی مهربون ولی جرعت نمیکنه پیش اونا

🎀معامله با خدا سوخت نداره دو دوتایی خدا هزار تاس😍