2777
2789
جدی میگی؟ من فکر میکنم فقط من این طوریم باوام ازدواج ماشین گرفتیم و بعد عروسی 30یا 35 گرم طلا خریدم ...

واقعا

وام ازدواج که زمان ما ۶تومن بود

منم دادم واممو به همسرم

ی سال دست مامانشینا موند

بعدش دادیم پول پیش خونه و قسطشو دادم

هیییچ کمکی نداریم از هیچ‌طرف

الانم که انقد گفتن بچه بیار بچه بیار باردارم

فقط همسرم کار میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا وام ازدواج که زمان ما ۶تومن بود منم دادم واممو به همسرم ی سال دست مامانشینا موند بعدش دادی ...

منم کمکی ندارم اما ناراحتم و نمیدونم چه طوری جمع کنم 

من تا پارسال شاغل بودم همسرم هم کار میکنه. یه ماشین داشتیم فروخت. خودم وام گرفتم و پس انداز کردم یه ...

مگه میشه؟

من ی هزاری از کارمم خودم نمیگرفتم

همش میرف واسه خونه

یا باید از قبل میداشتی یا پدر مادر دستتو بگیرن

وامم نمیدن که به راحتی

مگه میشه؟ من ی هزاری از کارمم خودم نمیگرفتم همش میرف واسه خونه یا باید از قبل میداشتی یا پدر مادر ...

من از روز اول برا همسرم جاانداختم که حقوقم می‌کنم واسه خودمه. ۱۳۰ سپرده گذاشتم بانک مهرایران بعد۵ ماه ۸۰ وام گرفتم . ۳ ماه پیش ۱۸۰ یه کوییک ثبت نام کردم الان گرفتم قیمتش حدود۳۲۰ شده. اینجوری عزیزم

چجوری عزیزم در چه زمینه ای؟

ما دوسال ازدواج کردیم نمیدونم چه طوری جمع کنم چیکار کنم وام هم ضامن دارم میتونم بگیرم اما زیر صد تومن نهایت صد تومن اما بگیرم الان با صد تومن چیکار میشه کرد؟

تازه وام 18 درصد خوبه اصن؟