2777
2789
عنوان

خدایا یعنی این پوستم خوب میشه

1128 بازدید | 10 پست

از روزی که یادمه صورتم جوش داشته و لک حسرت یه پوست صاف و داشتم این دفعه از یه دکتری که شنیدم خوبه وقت گرفتم دکتر الهام بهرنگی 

خواهش میکنم ازتون اگه پیشش رفتین و تجربه ای دارین بهم بگید خسته ام دیگه 

نرفتم ولی تاحالا چ کارایی واسه دوستت کردی؟ این کارایی ک میگم عالیه اولش تغذیس سعی کن قند مصنوعی لبنیات پر چرب روغن بازاری و حذف کنی فک کنم شما چون جوش میزنی پوستت مختلط یا چرب باشه ی روتین خوب داشته باش آب زیاد بخور روزی ۱لیتر رو بالشتیتو هر هفته بشور خواب کافی باید داشته باشی استرس و باید از خودت دور کنی وگرنه دکترم بری بی فایدس چون فوقش بهت راکوتان میده و کبدت و داغون میکنی

نرفتم ولی تاحالا چ کارایی واسه دوستت کردی؟ این کارایی ک میگم عالیه اولش تغذیس سعی کن قند مصنوعی لبنی ...

ععزیزم مرسی که وقت گذاشتی 

من متاسفانه تنبلی تخمدان دارم و یه غلت جوشامم اینه 

اما تغذیمم جدیدا رعایت میکنم و درست گفتیم پوستمم چربه 

راستش جای جوش هم داره صورتم و بیشتر به خاطر اونا میخوام برم دکتر 

بعد این دکتره شنیدم محلول و پماد میده راکوتان نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ععزیزم مرسی که وقت گذاشتی  من متاسفانه تنبلی تخمدان دارم و یه غلت جوشامم اینه  اما تغذیم ...

منم تنبلی دارم همون تغذیه ک گفتم و خیلی رعایت کن ورزشم روزی نیم تا ۱ساعت جوری ک ضربان قلبت بشنوی و عرق کنی من دمنوش نعنا فلفلی میخورم هرروز بجای چایی و دمنوش رازیانه این دوتا خیلی خوبه واسه تنبلی

خب پس جای جوشم می‌ره اگه درمان و پیگیری کنی ایشالا پوستت عالی بشه😍

منم تنبلی دارم همون تغذیه ک گفتم و خیلی رعایت کن ورزشم روزی نیم تا ۱ساعت جوری ک ضربان قلبت بشنوی و ع ...

مرسی چقدر امیدوارم کردی به خدا حسرت یه روز جوش نداشتن به دلم مونده اینو با بغض نوشتم واست 😭 خسته شدم بس که هر کی رسید گفت برو به پوستت برس چرا همش جوش میزنی شاید برای اینه شاید برای اونه... آخه میدونی چیه من چند سال قرصای هورمونی استفاده کردم واسه پریود شدن و تنبلیم ولی دیگه اونم کنار گذاشتم چون شنیدم قرص عوارض داره ..‌ میخوام تمام تلاشمو کنم با سبک زندگی و تغذیه خوب بدون قرص تنبلی تخمدان و جوشام و خوب کنم و فقط با دکتر پوست در مرحله دوم 

توروخدا واسم دعا کن منم پوست صاف و ببینم

مرسی چقدر امیدوارم کردی به خدا حسرت یه روز جوش نداشتن به دلم مونده اینو با بغض نوشتم واست 😭 خسته شد ...

اگه هورمونی باشه می‌ره نگران نباش فقط باید سبک زندگی عوض بشه آهان واسه درمان تنبلی ی سرم برو دکتر غدد بهترن تا دکتر زنان ک فقط قرص ضدبارداری میدن بعدشم الان علم انقدر پیشرفت کرده ک همه چی درمان میشه فقط خودتو الکی نگران میکنی♥️

سلام رفتین پیش دکتر راضی بودین؟؟؟

سلام عزیزم آره تقریبا ۶ ماه پیش رفتم و جوشام خیلی بهتر شد با اینکه همچنان مشکل تنبلی تخمدان دارم ولی با ژل شست و شو و داروهام جوشامو کنترل کردم

سلام عزیزم آره تقریبا ۶ ماه پیش رفتم و جوشام خیلی بهتر شد با اینکه همچنان مشکل تنبلی تخمدان دارم ولی ...

نوبت دهیش چه جوره؟؟راحته؟مطبش شلوغه؟؟پسرم دوماهشه میخوام ببرم پیشش لکه سفید زده پوستش 

نوبت رو تلفنی میدن؟؟؟از ساوه میخوام بیام

نوبت دهیش چه جوره؟؟راحته؟مطبش شلوغه؟؟پسرم دوماهشه میخوام ببرم پیشش لکه سفید زده پوستش  نوبت رو ...

من اینترنتی وقت گرفتم ولی اگه تلفنی بخوای بگیری یه ماه طول میکشه تقریبا ولی اینترنتی یه هفته ای گرفتم من مطبش شلوغه تقریبا شمارشو تو گوگل بزن میاره الهام بهرنگی