2777
2789
عنوان

بچه ی دوستم لباسارو قیچی کرد!😐

332 بازدید | 11 پست

یکی از آشناهامون از قشم لباس زنانه اینا اورده بود برای فروش

منم چند دست گرفتم قیمتش مناسب بود دوستم گفت منم میخوام و چند تا برام بیار

چند تاشو از عکس انتخاب کرد و منم رفتم بردم براش

لباسارو بردم خونه دخترش هم بود الان کودکستان میره تازه

همونجا لباسارو تن زد گفت خوبه و لباسارو برد تو اتاق

ماهم تو حال نشستیم گرم صحبت‌‌‌...

خلاصه که بعد دیدیم دخترش لباسارو قیچی زده😐

و خودشم رفته تو اتاق زیر پتو

مات و مبهوت شده بودم...

ینی تقصیر من بوده چیزی براش نبردم و حسادت کرده؟

خیلی براش ناراحت شدم

مامانش میگه دفه اولش نیست و چندین با  اینکارو کرده...

نمیدونم مشکلش چیه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تقصیر شما نبوده. بار اولش نبوده که. پسر من الان توی مرحله کاغذ قیچی کردن هست 😬😂

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

دختر منم یه سری قیچی رو برداشته بود چند تا از لباسای خودش که نو بودند وتنش نکرده بودم قیچی زده بود از اونروز قیچی رو دم دست اصلا نمیزارم شانس اوردم دست و پای خودش رو نبریده بود 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

دختر منم یه سری قیچی رو برداشته بود چند تا از لباسای خودش که نو بودند وتنش نکرده بودم قیچی زده بود ا ...

عجب

مثل اینکه خیلیا اینجورن

من بچع ندارم تعجب کردم😐

عجب مثل اینکه خیلیا اینجورن من بچع ندارم تعجب کردم😐

ان شاءالله خودتون هم بچه دار میشید میبینید بچه ها خیلی شیطونی میکنند دخترم اونموقع 3سالش بود الان رفته تو پنج سال دوست دارند من خیاطی میکنم اونم دوست داره پارچه ببره چندتا مترم رو قیچی زده  الان براش تکه پارچه میدم خودم نگاش میکنم چطوری ببره تا به خودش صدمه نزنه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

2790
2778
2791
2779
2792