2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین فرش اشپزخونم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 50 پست
ولکن تورو خدا توحال زندگی کن مگه چقدر این فرشارو استفاده میکنی بعدچندسال دلت میخادعوض کنی اگه سرامیک ...

تا حالا هیچی نخواستم ازش یکم خجالت میکشم 😢😢نمیدونم چجوری بگم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بخدا بد نیست بابام دعوام میکنه میدونم متنفره از فرش ماشینی مثلا پاش درد کنه میگه فلان جا فرش ماشی ...

خدا وکیلی جدی میگی ف ش ماشینی بده

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

میشه عکس فرشتو ببینم

میتونی موکت بندازی روش فرش

قشنگم میشه

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
خدا وکیلی جدی میگی ف ش ماشینی بده

اره فرش دستباف از پشمه گرمه 

پادرد و مفصل دردو کم میکنه

برعکس سرامیک و فرش

البته سرامیک چون سرده واسه رحمم خیلی بده

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
عزیزم اون دوتا ۶ متری رو میخوای چیکار کنی ؟ 

همونجوری موندن داریم طبقه بالای خونمونو  می‌سازیم نهایتش بندازم اونجا

بفروشم هم حیف میشه تازه میگفتم اضافه کنم اگه پیدا کردم همین طرحی ممکنه بعدا پیدا نشه اصلا 

عزیز دلم دیگه به پدرت فشار نیار تو این اوضاع اقتصادی کف آشپزخونه رو موکت بندی کن از این موکت خوبا

روشم فرشت رو بنداز

زیاد سخت نگیر بعد چند سال این موضوع ها برات یکی از پیش پا افتاده ترین موضوع ها میشه🙂

دلیلی نداره کل اشپزخونه با فرش پر بشه یدونه ۶ متری بندازی کافیه هم شیک تر...

درضمن فرش دستبافت واسه اشپزخونه خیلی ظلمه والا 😶😶😶

کم توقع تر باش...بابای من حتی بهم جهاز نداد خودم همه چیمو با پول کار و زحمت کشی خودم خریدم باشوهرم دوتایی خریدیم.😐قدرشم میدونیم

اولین عضویت ۹۶/۰۹/۱۵🤓