2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین فرش اشپزخونم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 50 پست

خب همون ۶متریو بنداز آشپزخونه، بعدا رفتید سر زندگی هرچی نیاز بود بخرید

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

فقط این وسط تنفر بابات چه ربطی داشت خونه توعه. 

درضمن خجالت نداره بگو اون غرشایی که بابا خریده اندازه اینجا نیس  ی روز فرصت داشتی بریم فرش ببینیم برا آشپزخونه تا عید بخریم

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا عزیزم همچینم وظیفه نیس دارن عروس میبرن تازه باید یه چیزی هم خودشون بدن ٫ حالام طوری نشده اتفاقا از الان بگو که متوجه باشه مسیولیتایی داره تو زندگیش ٫ گفتن دوباره به بابات قشنگ نیس ، لطفا از الان شوهرتو درست بار بیار که بعدشم خودت اذیت نشی 

حال راباید فهمید،، پرسیدن راهمه بلدن👍
دستبافت اصلا مناسب آشپزخونه نبست  خیلی فرشای شیکی برای آشپزخونه هست که قیمت مناسبتری دارن

دیگه چیکار کنم وگرنه منم فرش ماشینی دوست داشتم هم طرحشونو هم قیمتشونو 

ممکنه بعدا همین طرحی پیدا نکنم اخه حیف میشه 

ولکن تورو خدا توحال زندگی کن مگه چقدر این فرشارو استفاده میکنی بعدچندسال دلت میخادعوض کنی اگه سرامیکه هیچی پهن نکن ببین شوهرت چی پیشنهاد میده چقدر انگار باشوهراتون غریبه اید دوست باشید

ای بابا خواهر من فرش دستبافت چیه برو یه چیز ساده برای آشپزخانه ات بخر مگه فرش ماشینی بده

نه بخدا بد نیست بابام دعوام میکنه میدونم متنفره از فرش ماشینی مثلا پاش درد کنه میگه فلان جا فرش ماشینی بود بخاطر اون پام درد گرفت 😐😐😐😐